Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 18:00:32

rss

αναζήτηση

makripano

Αντιδήμαρχος χούλιγκαν βρίζει και απειλεί δημοσίως με τον χειρότερο τρόπο



Αλλάξτε μέγεθος

hoolig

Τις χειρότερες αντιδράσεις έχει δημιουργήσει σε τοπική κοινωνία της Ανατολικής Αττικής η «δράση» ενός αντιδημάρχου την οποία θα... ζήλευε και ο πιο σκληρός χούλιγκαν.

Την ίδια ώρα που η κατάσταση στον χώρο της οπαδικής βίας έχει ξεφύγει και η κυβέρνηση προσπαθεί για πολλοστή φορά να βάλει ένα φραγμό στις δραστηριότητες ασυνείδητων «οπαδών» που έχουν φτάσει στο σημείο να προκαλέσουν ακόμη και θανάτους στο όνομα των ομάδων τους, ένας αντιδήμαρχος από δήμο της Ανατ. Αττικής συμπεριφέρεται με το χείριστο τρόπο.

Επιτίθεται φραστικά με ανοίκειες εκφράσεις κατά στελεχών και εκπροσώπων άλλων ομάδων – οι οποίες μάλιστα προέρχονται από τον ίδιο δήμο, αντίο να σταθεί στο πλευρό τους ως θα όφειλε.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τρία περιστατικά, δύο στη διάρκεια αθλητικών συναντήσεων (στις 3 Οκτωβρίου 2023 και στις 12 Ιανουαρίου 2024), και ένα σε κεντρική πλατεία πόλης της Ανατ. Αττικής στις 2 Νοεμβρίου 2023.

Μάλιστα κάποια από τα συγκεκριμένα περιστατικά που περιλαμβάνουν αισχρές ύβρεις ακόμη και για συγγενικά πρόσωπα των στελεχών άλλων ομάδων, έχουν καταγραφεί σε βίντεο και κυκλοφορούν στις τοπικές κοινωνίες.

Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δεν πτοείται ούτε από τις προσπάθειες συναδέλφων του αυτοδιοικητικών να σταματήσει να συμπεριφέρεται κατ’ αυτό τον τρόπο ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο δήμαρχος ο οποίος όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια για να τον συγκρατήσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο «κύριος» αυτός προτρέπει ακόμη και αθλητές άλλης ομάδας από την ίδια περιοχή (στην πλειονότητά τους εφήβους) να συμπεριφέρονται προς τους φίλους των υπολοίπων με τον ίδιο αισχρό τρόπο που λειτουργεί και αυτός.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια