Date2

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 14:47:02

rss

αναζήτηση

makripano

Η φωτεινή πλευρά της εκπαίδευσης: 1ο Φεστιβάλ Μαθητικών Χορωδιών στο Κορωπί (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

eneegyl koropi

Την ίδια ώρα που η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας στα σχολεία όλης της χώρας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κορωπίου (ΕΝΕΕΓΥΛ Κορωπίου), φωτίζει τη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μία εξαιρετική πρωτοβουλία.

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και με το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Παλλήνης υπό την αιγίδα του Δήμου Κρωπίας, πραγματοποιείται το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορωδιών την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 8 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Πλατείας Δεξαμενής στο Κορωπί.

Η διευθύντρια του ΕΝΕΕΓΥΛ Κορωπίου, Γιούλη Μαραζάκη μίλησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» με τον Κώστα Τσαπάκη, για τους στόχους της πρωτοβουλίας αυτής αλλά και για τη συνολικότερη προσφορά του συγκεκριμένου Γυμνασίου και Λυκείου στη μαθητική κοινότητα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν οι εκπαιδευτικοί του.

Στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορωδιών θα συμμετέχουνοι χορωδίες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Κορωπίου, του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, του 3ου Γυμνασίου Κορωπίου και του 2ου Γυμνασίου Βάρης.

Θα ακουστούν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μάνου Χατζηδάκι, παραδοσιακά καθώς και δύο πρωτότυπες δημιουργίες του ΕΝΕΕΓΥΛ Κορωπίου.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr, η κα Γιούλη Μαραζάκη:

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια