Κορωπί: Κλείνει τμήμα της λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου λόγω των έργων ανάπλασης
- Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2025 16:04
Σε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας προχωρά ο Δήμος Κρωπίας σε τμήμα της κεντρικής λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και παραπλεύρων οδών για τη βελτίωση ποιότητας ζωής της πόλης του Κορωπίου».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Υποδομών του δήμου, από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2025, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διακόπτεται στο τμήμα της λεωφόρου μεταξύ των οδών Συνταγματάρχου Δαβάκη και Αδριανού.
Κατ’ εξαίρεση, θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων τροφοδοσίας καταστημάτων, αλλά μόνο σε εκείνα τα σημεία της λεωφόρου που δεν έχουν αποκλειστεί εντελώς από τις εκσκαφές.
Ο δήμος ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των επαγγελματιών, υπογραμμίζοντας πως η όχληση είναι προσωρινή και απαραίτητη για τη συνολική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
Σχόλια