Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 05:47:53

rss

αναζήτηση

makripano

Σωτ. Μεθενίτης: Τα 4 «φάουλ» Πατούλη που …ομολογούν την αποτυχία του ως περιφερειάρχη



Αλλάξτε μέγεθος

ormos falirikos

Σφοδρά πυρά κατά του ίδιου του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, εξαπολύει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής με την παράταξη του Γ. Σγουρού και τ. δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Αφορμή αποτέλεσε το πρόσφατο ομόφωνο ψήφισμα των δημοτικών συμβουλίων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο έργο ανάπλασης στη χώρα μας, αυτό του Φαληρικού Όρμου.

Με τον τίτλο «Όταν ομόφωνα κρίνεσαι πλέον, ως ένας πλήρως αποτυχημένος περιφερειάρχης Αττικής», ο κ. Μεθενίτης δεν αναφέρεται μόνο στα έργα του Φαληρικού Όρμου αλλά και στην «κοροϊδία» όπως τη χαρακτηρίζει, της απραξίας για το Νοσοκομείο της Ανατ. Αττικής αλλά και στην καθυστέρηση για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο Κόρμπι Βάρης.

Παράλληλα εστιάζει και την κατάσταση των Κέντρων Υγείας σε Μεσόγεια και Λαυρεωτική επιρρίπτοντας ευθύνες στον νυν περιφερειάρχη.

Κάνει δε σαφές ότι θα ζητήσει από τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τοπ ψηφοδέλτιο Πατούλη, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, να αντιπαρατεθούν δημοσίως.

Στην ανάρτησή του κ. Μςεθενίτης αναφέρει τα εξής:

«Τώρα, όπως βλέπετε, ο κος Πατούλης, “πετυχαίνει” το αδιανόητο:

1) Για το μεγάλο έργο του Φαληρικού Όρμου, δύο δήμαρχοι και δύο δημοτικά συμβούλια με 60 δημοτικούς συμβούλους από 11 διαφορετικές παρατάξεις, στον Δήμο Καλλιθέας και στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου, τον καταγγέλλουν ομόφωνα ως αποκλειστικό υπεύθυνο, για την τραγική κατάσταση του έργου, τις απαράδεκτες καθυστερήσεις και τα βουνά από μπάζα στην παραλία! Δεν υπάρχει αντίστοιχο ιστορικό προηγούμενο…

2) Η ίδια κοροϊδία και πλήρης απραξία, επί τέσσερα χρόνια, υφίσταται και για το Νοσοκομείο της Ανατολικής Αττικής! Το απόλυτο τίποτα και είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου. Το απόλυτο τίποτα και είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.

3) Ανάλογη καθυστέρηση και απραξία στο κρίσιμο και πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο, στο Κόρμπι της Βάρης, στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

4) Καμία παρέμβαση πουθενά για τα Κέντρα Υγείας, που δεν μπορούν να εφημερεύσουν σωστά, με μεγάλο κίνδυνο για τους πολίτες, σε όλη την περιοχή των Μεσογείων και στο Λαύριο!

Σε λίγους μήνες, θα ζητήσω, από όσες και όσους υποψήφιους - στην κυριολεξία - … εκτεθούν με το ψηφοδέλτιο του κου Πατούλη, ειδικά στα Μεσόγεια και τη Λαυρεωτική, να αντιπαρατεθούμε σε ανοιχτές δημόσιες συζητήσεις στις πλατείες των δήμων μας!
Οι διάλογοι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για τους συμπολίτες μας, πριν αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν!».

Διαβάστε εδώ το κοινό και ομόφωνο ψήφισμα των δημοτικών συμβουλίων Καλλιθέας και Μοσχάτου – ταύρου για την κατάσταση που επικρατεί στα έργα του Φαληρικού Όρμου.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια