Date2

Σάββατο, 26 Απριλίου 2025 04:01:05

rss

αναζήτηση

makripano

Αποχώρησε ο Τσαγδής από τον πάγκο του Γέρακα



Αλλάξτε μέγεθος

gera

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Γέρακα αποτελεί ο Άρης Τσαγδής. Ο προπονητής απεχώρησε από την ομάδα της ανατολικής Αττικής κάνοντας λόγο για προβλήματα στις λειτουργικές συνθήκες του συλλόγου.

Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο του Γέρακα, πήρα τη δύσκολη απόφαση να φύγω από την ομάδα λόγω κάποιων προβλημάτων στις λειτουργικές συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τη διοίκηση και τους παίκτες για ό,τι έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια.
Εύχομαι ο στόχος της παραμονής να γίνει πραγματικότητα, ειδικά τώρα που η ομάδα βρίσκεται πάνω από την γραμμή υποβιβασμού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στους κ.κ. Αννίση και Κανδηλώρο, οι οποίοι τιμούν με την παρουσία τους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Σχόλια