Date2

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2025 23:38:31

rss

αναζήτηση

makripano

Την πρωτιά παίζει η Βουλιαγμένη στη Ρωσία



Αλλάξτε μέγεθος

nov

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα της εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης, θα παραταχθεί αύριο (17.00), η Βουλιαγμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου προηγείται στην κατάταξη με 24 βαθμούς, έναντι 21 των Ρώσων αλλά και της ουγγρικής Έγκερ, που θα έχει εύκολη αποστολή στην Τιφλίδα, απέναντι στη Λίγκαμους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μείνουν στην κορυφή ακόμη και με ήττα με διαφορά μέχρι πέντε τέρματα καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα ευνοηθούν στην τριπλή ισοβαθμία.
Ο Λοράντος θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Αφρουδάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Τα ζευγάρια στους «16» θα προκύψουν από κλήρωση, ωστόσο οι πρώτοι των ομίλων θα αντιμετωπίσουν τον τέταρτο κάποιου άλλου γκρουπ και αντίστοιχα οι δεύτεροι τους τρίτους.

Σχόλια