Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 05:02:43

rss

αναζήτηση

makripano

Όταν ο Κωνσταντέλλος φρόντισε τη… σιλουέτα του Πανά!



Αλλάξτε μέγεθος

konstantelos panas

logotgttdtedyhrhur7ygyygtdiypo12  

Δωρεάν γεύμα για δύο! 
Πως; Κάντε κλικ εδώ

 

Η σχέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με τον δήμαρχο Σπύρο Πανά μπορεί να χαρακτηριστεί ως ουδέτερη.

Όμως ενόψει των επερχόμενων εκλογών οι δύο άνδρες είναι υποχρεωμένοι να ανταλλάσσουν και φιλοφρονήσεις.

Όπως αυτή που έκανε το πρωί της Τρίτης στη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πίτας του ΚΑΠΗ του δήμου ο και υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Έκοψε λοιπόν το πρώτο κομμάτι της πίτας ο δήμαρχος και προσκλήθηκε στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντέλλος να κόψει κι αυτός ένα.

«Επιτρέψτε μου να κόψω δύο κομμάτια. Ένα για τον δήμαρχό μας και ένα για τις γυναίκες που είναι η πηγή της ζωής μας», είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη Πόλη για ζεις».

Πήρε λοιπόν το μαχαίρι και έκοψε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι. Από αυτό ξεχώρισε ένα πολύ μικρό για τον δήμαρχο και το υπόλοιπο το «χάρισε» στις γυναίκες.

Αμήχανος αλλά σαφώς πειραγμένος ο Σπύρος Πανάς πήρε το κομμάτι από τα χέρια του κ. Κωνσταντέλλου λέγοντας: «Ο κ. Κωνσταντέλλος φροντίζει για τη σιλουέτα μου».

Και όπως ήταν φυσικό όλοι γέλασαν αλλά πολλοί επίσης κατάλαβαν το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Σχόλια