Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 03:18:55

rss

αναζήτηση

makripano

Η Μαρτίνου, ο Πανάς και η… αποστασιοποίηση



Αλλάξτε μέγεθος

martinou apostasiopoiisi

Θέλεις 40” Samsung τηλεόραση 3D. Εχεις δώρο έως 99€! Πρόλαβε την προσφορά στο Public.gr  

Μπορεί το θέμα μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας της Γεωργίας Μαρτίνου για το δημαρχιακό αξίωμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης να επανέρχεται από καιρού σε καιρό στη δημοσιότητα, όμως, γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι οι βλέψεις της νεαρής βουλευτίνας ξεπερνούν κατά πολύ τα... στενά περιθώρια του Δήμου 3Β.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr η καλή δυναμική που έχει αναπτύξει η κ. Μαρτίνου και οι σχέσεις που μέρα με τη μέρα αποκτά με τους πολίτες της εκλογικής περιφέρειάς της την κάνουν να σκέφτεται και η ίδια και το περιβάλλον της την πλήρη απομάκρυνσή της από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες στόχος της βουλευτίνας είναι να αποκόψει πλήρως τις... διόδους επικοινωνίας με την παράταξη του νυν δημάρχου Σπύρου Πανά αφού ολοένα και περισσότερο γίνεται κατανοητό ότι κάτι τέτοιο μόνον όφελος μπορεί να της προσδώσει.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη από το 2012 η κ. Μαρτίνου δεν ένιωθε ιδιαίτερα βολικά στην παράταξη του κ. Πανά, κάτι που φάνηκε στις αρχές του 2013 εξαιτίας της δυστοκίας στην εκλογή νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου 3Β.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Γεωργία Μαρτίνου έμεινε μόλις τέσσερις ημέρες στη θέση της προεδρεύουσας του δημοτικού συμβουλίου και ζήτησε να παραιτηθεί από αυτή τη... βάσανο.

Όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες του notioanatolika.gr η εξέλιξη αυτή πιστοποίησε την εδώ και πολύ καιρό ειλημμένη απόφαση της βουλευτίνας και της οικογένειάς της να απομακρυνθούν από τον νυν δήμαρχο αφού ο τρόπος που αυτός λειτουργούσε αυτοδιοικητικά μόνον προβλήματα δημιουργεί.

Έτσι όχι μόνο δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος αλλά ούτε καν υποψήφια δημοτική σύμβουλος για να μη συνεχίσει να... χρεώνεται τις κινήσεις του Σπ. Πανά.

Παράλληλα γίνεται εξίσου σαφές ότι στόχος της παραμένει η κεντρική πολιτική σκηνή αφού μπορεί σε επίπεδο κοινοβουλευτικό να μην έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της μέχρι σήμερα, όμως σε επίπεδο απήχησης στη βάση – όχι μόνο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας – όλα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Γεγονός άλλωστε που έχει θορυβήσει τα μέγιστα και τους συναδέλφους της στο Κοινοβούλιο Γιώργο Βλάχο και Θανάση Μπούρα οι οποίοι βλέπουν την απόστασή τους από τη νεαρή βουλευτίνα διαρκώς να μεγαλώνει.

Σχόλια