Δεληβοριάς, Γραμμένος και Μητέρα Φάλαινα Τυφλή στα Νεοπαλλήνεια!
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 08:37
Δεύτερη ημέρα η Παρασκευή για τα 34α Νεοπαλλήνεια, που διοργανώνονται από τον σύλλογο «Νέα Παλλήνη» με τη συνδρομή και της δημοτικής αρχής και το ραντεβού δίνεται και πάλι στις 8.30 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.
Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους:
• ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ και τη θερμόαιμη μπάντα του, παρουσιάζοντάς μας τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο γνωστός τραγουδοποιός στο δρόμο του από το '89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι από εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές και αυτοσχεδιασμούς!
• ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, που ανανεώνει το δημιουργικό ενδιαφέρον στην ελληνική μουσική σκηνή και θα μας παρασύρει στο δικό του ρυθμό σε ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο!
• ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΥΦΛΗ, αυτό το πολυμελές, πολυσυλλεκτικό, υποβρύχιο ωδικό κήτος, που η εμπειρία της συνάντησης μαζί του είναι μελωδικά και κυματομορφικά συναρπαστική!
Fire Show: Blakie Blake.
Πρώτη θα εμφανιστεί η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, θα ακολουθήσει ο Γραμμένος και το πρόγραμμα θα κλείσει ο Δεληβοριάς.
Ειδικά για σήμερα, θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό «ΠΑΛΛΗΝΗ» προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 8 και κάθε 20 λεπτά σε κυκλικά δρομολόγια (Σταθμός «Παλλήνη» - Νεοπαλλήνεια / Πλ. Αγ. Γεωργίου – Σταθμός «Παλλήνη»). Τα τελευταία δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» που παραμένει ανοιχτός ως τις 2.
Σχόλια