Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 11:45:49

rss

αναζήτηση

makripano

Το ιπτάμενο ξενοδοχείο που θα μεταφέρει 5.000 ανθρώπους και δεν θα προσγειώνεται ποτέ (Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

sky cruise

Σε έναν κόσμο όπου η επιστήμη εξελίσσεται συνεχώς και κάθε μέρα γεννιούνται νέες καινοτόμες ιδέες, ορίστε άλλη μια που σίγουρα θα σας καταπλήξει.

Είναι ένα φουτουριστικό γιγάντιο ιπτάμενο ξενοδοχείο που διαθέτει βασικές ανέσεις όπως γυμναστήριο και πισίνα με δυνατότητα μεταφοράς περίπου 5.000 επιβατών.

Ο Χασέμ Αλ Γκαϊλί, ο σχεδιαστής του Sky Cruise, περιέγραψε το αεροσκάφος ως το «μέλλον των μεταφορών» και εξήγησε ότι οι συμβατικές αεροπορικές εταιρείες θα «μεταφέρουν» επιβάτες από και προς το Sky Cruise, το οποίο δεν θα αγγίξει ποτέ το έδαφος.

Το πιο εκπληκτικό με αυτή την ιδέα είναι ότι έχει σχεδιαστεί για να παραμένει στον αέρα για αρκετές ημέρες ή και μήνες, καθώς θα τροφοδοτείται από πυρηνική ενέργεια μέσω 20 κινητήρων πυρηνικής σύντηξης.

Ακόμη και οι εργασίες επισκευής και άλλες εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν επίσης όταν το Sky Cruise είναι στον αέρα.

Μιλώντας για το αεροσκάφος στην εφημερίδα Daily Star, ο Αλ Γκαϊλί, όταν ρωτήθηκε πόσοι πιλότοι θα χρειάζονταν για να πετάξουν το Sky Cruise, απάντησε: «Με όλη αυτή την τεχνολογία και θέλετε πιλότους; Πιστεύω ότι θα είναι πλήρως αυτόνομο».

Ενώ η ημερομηνία λειτουργίας του ιπτάμενου ξενοδοχείου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, πάρτε μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει αυτή η ιδέα όταν γίνει πραγματικότητα μέσα από το παρακάτω βίντεο:

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια