Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 23:53:26

rss

αναζήτηση

makripano

Καλύβια: Σοβαρή καταγγελία για απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος φιλόζωης και του σκύλου της (Συνέντευξη )



Αλλάξτε μέγεθος

epeisodio kalivia1

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία για ένα εξωφρενικό περιστατικό βίας σε βάρος της ίδιας και του σκυλιού της αναφέρθηκε η καθηγήτρια μουσικής και κάτοικος Καλυβίων εδώ και 10 χρόνια, Ελισάβετ Χατζή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Χατζή κατήγγειλε ότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα παραλίγο να πέσει θύμα τροχαίου σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η κα Χατζή περιέγραψε το περιστατικό και αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον οδηγό του αυτοκινήτου που παραλίγο να τραυματίσει την ίδια και το σκυλί της, όπως υποστήριξε.

Παράλληλα όμως απένειμε τα εύσημα και σε μια ομάδα παιδιών τα οποία αναζήτησαν και βρήκαν τον σκύλο της ο οποίος λόγω της αντιπαράθεσης και επειδή και αυτός δέχτηκε επίθεση – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της κας Χατζή – το έβαλε στα πόδια.

Πάντως ο δημοσιογράφος έθεσε υπόψη του παραλίγο θύματος ότι υπάρχει και αντίθετη άποψη η οποία προέρχεται από τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου όπου διαδραματίστηκε το επεισόδιο, κάτι το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κας Χατζή.

Η ίδια έκανε σαφές ότι μόλις ο δράστης του επεισοδίου προσαχθεί στην αστυνομία και αφού τον αναγνωρίσει και η ίδια, θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες σε βάρος του.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr η κα Ελισάβετ Χατζή:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια