Γιατί καθυστερεί η δημιουργία του Kαταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο (Συνέντευξη)
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 18:48
Σοβαρότατο πρόβλημα έχει προκύψει με τη δημιουργία του πολυαναμενόμενου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο.
Το συγκεκριμένο έργο που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων καθυστερεί όμως υπερβολικά πολύ όπως επεσήμανε στον planetwebradio.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων και τ. δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Κουράσης εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό και μάλιστα δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με βεβαιότητα για το πότε επιτέλους θα είναι δυνατόν να τεθεί σε λειτουργία.
Παράλληλα απάντησε στις ενστάσεις που διατυπώνουν ορισμένοι ότι οι 80 θέσεις αδέσποτων ζώων που προβλέπονται δεν επαρκούν ούτε στο ελάχιστο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Πάντως ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, έκανε σαφές ότι ο τρόπος λειτουργίας του καταφυγίου, όταν με το καλό αυτό τεθεί σε λειτουργία, θα βοηθήσει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση της κατάστασης η οποία σε πολλές περιοχές έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Ακούστε παρακάτω την ενδιαφέρουσα αναφορά του κ. Γιώργου Kουράση για το ιδιαίτερα ευαίσθητο αυτό ζήτημα, στον planetwebradio.gr:
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
Σχόλια