Ο ιδιοκτήτης που αδιαφορούσε έστειλε “μπράβους” να πάρουν το άλογο που προστατευόταν στο Μαρκόπουλο!
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 09:50
Όταν το άλογο που βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε περιοχή του Ασπροπύργου μεταφέρθηκε, τον Ιούλιο του 2017, στον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών στο Μαρκόπουλο, οι φιλόζωοι και όχι μόνο, ανάπνευσαν με ανακούφιση.
Το ζώο με τις φροντίδες των ανθρώπων του Συλλόγου άρχισε να ξανανιώνει και να αποκτά εμπιστοσύνη στους ανθρώπους παρά το γεγονός ότι κάποιοι του είχαν φερθεί τόσο απάνθρωπα, εγκαταλείποντάς το στο έλεος των καιρικών συνθηκών και με πολλά τραύματα.
Και ενώ πήγαιναν όλα καλά ο “ιδιοκτήτης” του, που το είχε παραμελημένο και μάλιστα του είχε αφαιρεθεί με εισαγγελική εντολή, “θυμήθηκε” ότι το ήθελε πίσω.
Έτσι το πρωί της Τρίτης οργάνωσε επιχείρηση με οκτώ Ρομά οι οποίοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και με απειλές άρπαξαν το άλογο φορτώνοντάς το στην καρότσα ενός φορτηγού!
Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων να αποτρέψουν την... απαγωγή του ζώου, αυτό δεν κατέστη δυνατό αφού οι αγριεμένοι “μπράβοι” που είχαν αναλάβει τη “δουλειά”, δεν σήκωναν κουβέντα.
Σχόλια