Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 10:49:26

rss

αναζήτηση

makripano

Δημ Παπαχρήστου: Συμβάλλουμε στη διάδοση του βιβλίου με δωρεάν διάθεση χιλιάδων τίτλων (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

vivlia saronikos

Μία άξια συγχαρητηρίων πρωτοβουλία προκειμένου να τιμηθεί ουσιαστικά η Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου οργανώνεται από τον Δήμο Σαρωνικού, το Σάββατο 7 Μαΐου.

Από τις 10 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, χιλιάδες τίτλοι βιβλίων θα διατεθούν δωρεάν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επί της λεωφόρου Καλυβίων στο ζαχαροπλαστείο «Poeme».

Για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία μίλησε στον planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Ανατολικά» με τον Κώστα Τσαπάκη ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου ο οποίος ευχαρίστησε και της εκδόσεις «Ψυχογιός» που προσφέρουν τα βιβλία.

Ο κ. Παπαχρήστου εξήγησε ότι στόχος της διοργάνωσης είναι οι πολίτες όχι μόνο των περιοχών του Σαρωνικού αλλά και των γύρω περιοχών, να γίνουν κοινωνοί των οφελών των βιβλίων.

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι ανάμεσα στους χιλιάδες τίτλους βιβλίων που θα διατεθούν το Σάββατο και βρίσκονται και πρόσφατοι, γεγονός που καταδεικνύει τη διάθεση των οργανωτών να συνεισφέρουν αποφασιστικά προς την κατεύθυνση της διάδοσης του βιβλίου που παραμένει, αναμφισβήτητα, η καλύτερη συντροφιά για τον καθένα μας.

Ακούστε παρακάτω τί δήλωσε σχετικά με την εξαιρετική πρωτοβουλία ο κ. Δημήτρης Παπαχρήστου στη συνέντευξή του στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια