Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 07:19:15

rss

αναζήτηση

makripano

Κορωπί: Αυτοψία Πατούλη στο έργο του αγωγού των ομβρίων στη Βασ. Κωνσταντίνου που καθυστερεί! (Φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

agogos1

Μια μοναδική ευκαιρία να ενημερώσει τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για την καθυστέρηση του έργου των ομβρίων υδάτων επί της Βας. Κωνσταντίνου που καρκινοβατεί εδώ και τόσο καιρό, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης του απορριμματοφόρου αλλά και των καφέ κάδων για τη συλλογή των βιοαποβλήτων, ο κ. Κιούσης οδήγησε τον κ. Πατούλη στη συμβολή της οδού Παπανικολάου με τη Βασ. Κωνσταντίνου προκειμένου να του δείξει από πρώτο χέρι της κατάσταση.

Ο δήμαρχος εξήγησε στον περιφερειάρχη τι ακριβώς συμβαίνει ενώ παράλληλα του επεσήμανε και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες ιδιοκτητών επιχειρήσεων και κατοίκων της περιοχής.

Έδωσε δε έμφαση στις προσπάθειες που ο ίδιος έχει καταβάλει όχι μόνον στο διάστημα διακοπής των εργασιών, αλλά και από την έναρξη υλοποίησης του έργου εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν.

Παράλληλα έκανε σαφές στον κ. Πατούλη ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο, τουλάχιστον ως προς το μικρό αυτό τμήμα που υπολείπεται, ούτως ώστε να αποδεσμευτεί η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου και να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.

Σημειώνεται ότι η αυτοψία Πατούλη έρχεται λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την αντίστοιχη της κας Ευρώπης Κοσμίδη, εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου για θέματα Έργων.

Ο κ. Κιούσης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο περιφερειάρχης θα αναλάβει πρωτοβουλία για την ομαλή εξέλιξη του έργου και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι πριν από τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και λόγω της μεγάλης διατομής του αγωγού, το Κεντρικό Συμβούλιο Έργων, μετέφερε την αρμοδιότητα εκτέλεσης και επίβλεψης του έργου στην Περιφέρεια Αττικής και ως εκ τούτου επιβλέπεται από την Αντιπεριφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε σχετικά: Ευρ. Κοσμίδη: Αυτοψία και συσκέψεις για την επανεκκίνηση του έργου των ομβρίων στο Κορωπί!

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την αυτοψία Πατούλη συνοδευόμενου από τον Δημ. Κιούση και από τις δύο πλευρές του έργου:

agogos2

agogos3

agogos4

Σχόλια