Η απόφαση του Αλέξη Μητρόπουλου για την κάθοδό του στις επικείμενες εθνικές εκλογές!
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 12:56
- Ημερομηνία Δημοσίευσης

Κατόρθωσε στις τελευταίες εθνικές εκλογές να κερδίσει την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων όλων των κομμάτων.
Ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος συγκέντρωσε 20.576 σταυρούς τον Μάιο του 2012, περισσότερους από συνυποψηφίους του άλλων κομμάτων.
Από τότε μέχρι και σήμερα βέβαια έχει πέσει πολύ νερό στο πολιτικό αυλάκι της χώρας και με βάση τις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα.
Με αυτό δεδομένο αλλά και με το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 που είχε κερδίσει την πρωτιά στον νομό Αττικής έναντι της Νέας Δημοκρατίας (30,19% έναντι 26,45%), στην Κουμουνδούρου νιώθουν «άνετα» τουλάχιστον στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.
Ο Αλέξης Μητρόπουλος όμως ψάχνει να βρει το πλέον συμφέρον και για την πολιτική σταδιοδρομία του αφού ναι μεν είναι μεγάλη υπόθεση μια πρωτιά στην Αττικής όμως είναι ακόμη μεγαλύτερη σε μια εκλογική περιφέρεια όπως η… αχανής Β’ Αθηνών.
Έτσι οι πληροφορίες του notioanatolika.gr οι οποίες προέρχονται από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, αναφέρουν ότι ο εργατολόγος κατευθύνεται πλέον προς αυτή την εκλογική περιφέρεια αφού η προβολή του είναι τέτοια η οποία του επιτρέπει σε ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει ακόμη και πάνω από 100.000 σταυρούς!
Εάν ληφθεί υπόψη ότι τον Μάιο του 2012 οι πρώτοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών ήταν η Σοφία Σακοράφα με 73.450 σταυρούς, ο Παναγιώτης Κουρουπλής με 54.807 και ο Δημήτρης Παπαδημούλης με 40.267, γίνεται κατανοητό ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος μπορεί να σπάσει το… φράγμα των εκατό χιλιάδων σταυρών, γεγονός που θα του δώσει άλλη δυναμική εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση.
Έτσι όλα δείχνουν ότι ο και τηλεοπτικός αστέρας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωριστεί τους ψηφοφόρους της Αττικής αφού δεν του… φτάνουν!
Σε λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα από το μεσημέρι της Δευτέρας θα γνωρίζουμε εάν η χώρα οδεύει οριστικά και αμετάκλητα προς πρόωρες εκλογές. Οπότε πλέον και ο κ. Μητρόπουλος θα δημοσιοποιήσει την απόφασή του.
Σχόλια
