Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 01:39:56

rss

αναζήτηση

makripano

Τί ώρα και σε ποιές περιοχές της Αν. Αττικής αναμένεται χιονόπτωση σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΜΥ!



Αλλάξτε μέγεθος

xioninixta

Μπορεί το κρύο να είναι πλέον τσουχτερό αφού ο μέσος όρος της θερμοκρασίας από τον Μαραθώνα έως και το Λαύριο δεν ξεπερνά τους 1,5 – 2 βαθμούς Κελσίου, όμως χιόνι θα δούμε στις περισσότερες περιοχές της Αν. Αττικής μετά τα μεσάνυχτα και σίγουρα τις πρώτες ώρες της Τρίτης 8/1.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας χιονόπτωση και ενδεχομένης ισχυρή αναμένεται ανά περιοχές ως εξής:

Σε Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη ασθενής χιονόπτωση αναμένεται μετά τις 9 το βράδυ αλλά για μικρό χρονικό διάστημα αφού στη συνέχεια θα υπάρξει ξαστεριά, (Θερμοκρασία στο χρονικό αυτό διάστημα από -1 έως 1 βαθμό)

Σε Ανάβυσσο, Π. Φώκαια, Σαρωνίδα και Λαγονήσι μετά τις 2 τα ξημερώματα και για περίπου 3 – 4 ώρες ενώ ασθενής χιονόπτωση αναμένεται και μετά τις 8 το πρωί. (Θερμοκρασία μεταξύ -1 και 1 βαθμού)

Σε Κορωπί, Παιανία, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Γέρακα, Ανθούσα το χιόνι θα αρχίσει να πέφτει αραιό μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας ενώ χιονόπτωση αναμένεται από τις 2 τη νύχτα έως και τις 10 το πρωί της Τρίτης. (Θερμοκρασία -2 έως 1 βαθμός)

Σε Μαρκόπουλο, Καλύβια, Κερατέα ασθενής χιονόπτωση αναμένεται μετά τις 9 το βράδυ ενώ μετά τα μεσάνυχτα και τις πρώτες της Τρίτης θα χιονίσει αρκετά και μέχρι το πρώτο φως της ημέρας οπότε θα συνεχίσει να χιονίζει για 2 – 3 ώρες ακόμη αλλά αραιά. (Θερμοκρασία -2 έως 1 βαθμός)

Σε Σπάτα και Πικέρμι η ισχυρότερη χιονόπτωση αναμένεται μετά τις 2 το πρωί της Τρίτης και για περίπου 3 – 4 ώρες ενώ αραιές νιφάδες θα συνεχίσουν να πέφτουν και μετά την ανατολή του ήλιου. (Θερμοκρασία -1 έως 1 βαθμός)

Στη Λαυρεωτική χιονόπτωση αναμένεται από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας έως και το πρωί της Τρίτης. (Θερμοκρασία από -1 έως 2 βαθμούς)

Στο παραλιακό μέτωπο από Πόρτο Ράφτη έως και Σχινιά (Πόρτο Ράφτη, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Ζούμπερι, Μάτι, Νέα Μάκρη, Σχινιά) χιονόπτωση αναμένεται μετά τις 2 τα ξημερώματα ενώ θα προηγηθούν κάποιες ώρες με χιονόνερο. Επίσης χιονόνερο αναμένεται και με το πρώτο φως της Τρίτης. (Θερμοκρασία από 1 έως 3 βαθμούς).

Σχόλια