Date2

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 12:31:24

rss

αναζήτηση

makripano

Συναγερμός στο Μαρκόπουλο για την επιδείνωση του καιρού!



Αλλάξτε μέγεθος

marko epideinosi

Σε 24ωρη επιφυλακή θα βρίσκεται η Πολιτική προστασία του Δήμου Μαρκόπουλου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ενδεχόμενες συνέπειες από την επιδείνωση του καιρού η οποία ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης και με ένα μικρό διάλειμμα από την Παρασκευή το μεσημέρι έως και το Σάββατο το απόγευμα θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος επισημαίνει ότι «η Πολιτική Προστασία του Δήμου, έχει λάβει ήδη τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ενώ θα βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή, με τα μηχανήματα της Ύδρευσης και το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Τροχαία και την Αστυνομία».

Παράλληλα όμως προειδοποιεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες.

«Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, όσον αφορά στη διέλευση οχημάτων σε περιοχές που αντιμετωπίζουν λόγω απορροής ρεμάτων, ιδιαίτερο πρόβλημα κατά τις βροχοπτώσεις, όπως για παράδειγμα, ο δρόμος μπροστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου, στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν οποιαδήποτε στιγμή, στο κινητό τηλέφωνο 6975200993 του τ. Αντιδημάρχου και υπεύθυνου της Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστα Μαγγανά, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών.

Σχόλια