Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 07:59:18

rss

αναζήτηση

makripano

Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το οπλοστάσιο της ΧΑ στην Αρτέμιδα!



Αλλάξτε μέγεθος

1

Μια από τις πλέον ισχυρές, πανελλαδικά, οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, αυτή της Αρτέμιδας – που αφορά ολόκληρη την ανατολική Αττική – βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη διάλυσή της μετά και τις εξελίξεις, πριν από λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα κοντά στα γραφεία της οργάνωσης συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 29, 40 και 45 ετών τα οποία βρέθηκαν να μεταφέρουν με αυτοκίνητο 9 κράνη, 70 κοντάρια – από τα οποία μερικά με σημαίες – και 11 ασπίδες.

Οι πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι στόχος των τριών ήταν να εξαφανίσουν το οπλοστάσιο της τοπικής οργάνωσης από τα γραφεία της προκειμένου ηοι αστυνομικοί να μην βρουν στοιχεία σε έρευνα την οποία θα έκαναν εκεί.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι τα τοπικά στελέχη της ΧΑ ενημερώθηκαν για την έρευνα που θα διενεργούνταν στην τοπική οργάνωση – προφανώς μέσα από την ΕΛ.ΑΣ. – και γι' αυτό έσπευσαν να εξαφανίσουν τα «όπλα».

Πάντως η τοπική οργάνωση της Αρτέμιδας θεωρείται από τις πλέον ισχυρές σε ολόκληρη την Επικράτεια μετά και το κλείσιμο των γραφείων στην περιοχή της Αναβύσσου.

Μάλιστα είχε δεχθεί αρκετές φορές επισκέψεις της ηγετικής ομάδας του κόμματος που σήμερα βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. με χειροπέδες.

Σημειώνεται επίσης ότι όταν το πρωί του Σαββάτου ζητήθηκε η συγκέντρωση οπαδών της Χ.Α. έξω από το Μέγαρο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ένας μεγάλος αριθμός χρυσαυγιτών από την Αρτέμιδα και τις γύρω περιοχές έσπευσαν εκεί για να συμπαρασταθούν στον συλληφθέντα αρχηγό τους Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές τους.

Σχόλια