Date2

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 00:37:41

rss

αναζήτηση

makripano

Κινδύνεψε άνθρωπος στην... πολύπαθη γέφυρα Πετρέζας, στα Σπάτα, λόγω υπερχείλισης του χειμάρρου!



Αλλάξτε μέγεθος

petreza gef

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας άνδρας στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητό του την πολύπαθη γέφυρα της Πετρέζας στα Σπάτα.

Το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε πάνω στη γέφυρα από τα νερά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, αφού ο χείμαρρος που περνούσε από κάτω είχε ξεχειλίσει και ο άνθρωπος βγήκε κακήν κακώς από αυτό για να ειδοποιήσει, ευτυχώς, την Πυροσβεστική, όχημα της οποίας έφθασε από το Κορωπί για να τον βοηθήσει.

Οι πυροσβέστες μάλιστα, κατά πληροφορίες του notioanatolika.gr, μετακίνησαν με τα χέρια τους το αυτοκίνητο για να μην πάθει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Πάντως ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του ενώ από τις 3 τα ξημερώματα η γέφυρα ήταν και πάλι βατή και η διέλευση των αυτοκινήτων γινόταν χωρίς πρόβλημα.

Σε περίπτωση πάντως που υπάρξουν και πάλι φαινόμενα καταιγίδας, καλό είναι οι οδηγοί να αποφεύγουν τη διάβαση της συγκεκριμένης γέφυρας αφού εάν υπάρξει μεγάλος όγκος νερού ο χείμαρρος θα υπερχειλίσει και πάλι!

Σημειωτέον ότι η γέφυρα Πετρέζας θεωρείται, εδώ και 30 χρόνια, ένα από τα πιο επικίνδυνα περάσματα όταν υπάρχει επιδείνωση του καιρού με βροχές.

Και παρά τις όποιες διορθωτικές κινήσεις το πρόβλημα παραμένει!

Διαβάστε ακόμη: 9+1 συχνές ερωτήσεις κι απαντήσεις για τους σπίλους σώματος!

Σχόλια