Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 21:03:55

rss

αναζήτηση

makripano

Περιφέρεια: 5,4 εκατομμύρια ευρώ για ένα ακόμη τμήμα του έργου ακαθάρτων στον οικισμό Μαρκοπούλου



Αλλάξτε μέγεθος

markop apoxet

«Πράσινο φως» για ένα τμήμα (Γ’ φάση) της αποχέτευσης ακαθάρτων της πόλης του Μαρκοπούλου έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με απόφασή του την οποία υπέγραψε την 1η Σεπτεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να συμπληρώσει το συνολικό έργο αποχέτευσης Μαρκοπούλου το οποίο είχε εγκριθεί επί δημαρχίας Σωτήρη Μεθενίτη συνολικού προϋπολογισμού, άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι με βάση την τελευταία (4η) τροποποίηση ανοίγει ο δρόμος για το δίκτυο (κεντρικό αγωγό και συνδέσεις) σε ένα ακόμη κομμάτι της πόλης του Μαρκοπούλου.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν διατεθεί περίπου εννιά εκατομμύρια ευρώ για άλλες περιοχές της πόλης του Μαρκοπούλου και για τον εκσυγχρονισμό του Βιολογικού Μαρκοπούλου.

Αυτή είναι, κατ’ ουσία, η πρώτη χρηματοδότηση που ανακοινώνεται επί δημοτικής αρχής Κ. Αλλαγιάννη μετά τα 32 εκατομμύρια ευρώ που είχαν εξασφαλιστεί επί δημαρχίας Μεθενίτη.

Γεγονός βέβαια το οποίο δεν αλλάζει την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τρία χρόνια αφού όλο το έργο της αποχέτευσης καρκινοβατεί λόγω εργολαβικών και άλλων προβλημάτων.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια