Ο Ορέστης ζητά την βοήθειά μας
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 16:24
Το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας Προκρίς ζητά την βοήθεια όλων μας για τον Ορέστη, ένα κουτάβι μόλις 7 μηνών που σώθηκε από το μαρτύριο του και φιλοξενείται προσωρινά σε πανσιόν ζώων στην Κερατέα.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κόστος της φιλοξενίας του και κυρίως της ιατροφαρμακευτικής του περίθαλψης είναι αβάσταχτο για τους εθελοντές του Σωματείου.
Ο Ορέστης εντοπίστηκε έξω απότ ο Δημαρχείο των Καλυβίων στο Δήμο Σαρωνικού. Καθόταν κουλουριασμένος και τρομοκρατημένος. Μόλις τον πλησίασαν κούνησε την ουρά του κλαψουρίζοντας. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος μέχρι τα μέλη του Σωματείου να ανακαλύψουν το δράμα του. Τεράστιες πληγές πάνω στο σώμα του σε άσχημη κατάσταση, από το λαιμό μέχρι την πλάτη!
Εν τέλει κατάφεραν να τον μεταφέρουν στην πανσιόν όπου κτηνίατρος της περιοχής τον εξέτασε και ανακάλυψε πως έχει σοβαρότατη επιπλοκή βακτηριδιακής δερματίτιδας.
Για ένα διάστημα θα χρειαστούν συγκεκριμένα φάρμακα και περιποίηση.
Το Σωματείο καλεί όποιον μπορεί να συνεισφέρει για την θεραπεία του κούταβου ενώ ιδανικό θα ήταν να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι για τον Ορέστη ο οποίος είναι τσοπανόσκυλο με εξαιρετικό χαρακτήρα.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 70122073
ΚΑΙ ΙΒΑΝ: GR09 0120 4330 0000 0007 0122 073
BIC: ΕΜPOGRAA (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) (ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ)
(ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣ ΑΡ ΜΟΝ ΠΡΩΤ. 5172/2008) 6974521052
Σχόλια