Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 07:08:30

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμος Αχαρνών: Επετειακή «σύμπραξη» Θ. Αυγερινού – Σπ. Βρεττού κατά Ευρ. Κοσμίδη (Έγγραφα)



Αλλάξτε μέγεθος

kosmidi 25martiou

Μια «συμμαχία» που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων, είδε το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα και μάλιστα με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του ’21 που θα γιορταστεί και στον Δήμο Αχαρνών.

Όλα ξεκίνησαν στις 11.10 το πρωί της Τετάρτης (22/3) όταν έφθασε στα e-mail όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και προσώπων, και βέβαια και του δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού, έγγραφο με την υπογραφή του αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής με το οποίο γνωστοποιούνταν ότι «στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου σας, θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στη Δημοτική Ενότητα Αχαρνών (σ.σ.: προφανώς εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη), η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευρώπη Κοσμίδη».

Το… εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι ότι 28 ώρες αργότερα – και συγκεκριμένα στις 15.07 της Πέμπτης 23/3 - έφτασε στα ίδια e-mails «Ορθή Επανάληψη ως προς την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής» στην οποία γνωστοποιούνταν ότι την Περιφέρεια θα εκπροσωπήσει τελικώς η επίσης περιφερειακή σύμβουλος Ανατ. Αττικής, Γεωργία Βλάχου!

Είναι σαφές ότι προκαλούνται πλήθος ερωτημάτων για τον λόγο για τον οποίο ο αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής, Θανάσης Αυγερινός ανασκεύασε τη σχετική αρχική απόφασή του, χωρίς προφανώς να λάβει υπόψη του τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί και να προχωρήσει στην αναιτιολόγητη αντικατάσταση της κας Κοσμίδη από την κα Βλάχου.

Κυριότερο από τα ερωτήματα αυτά είναι εάν ο αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε κάποια πίεση από τον νυν δήμαρχο Αχαρνών και αν όχι γιατί ανασκεύασε την αρχική απόφασή του.

Πόσο σχέση με την αρνητική αυτή εξέλιξη έπαιξε το γεγονός ότι μόλις στις 20 Μαρτίου, η κα Κοσμίδη είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της ως δημάρχου Αχαρνών στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;

Σημειωτέον ότι στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή της νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης και η ίδια η περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια – πλέον – δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη, η οποία επιρρίπτει ευθύνες τόσο στον κ. Αυγερινό όσο και στον κ. Σπ. Βρεττό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα πως ενώ αρχικά ορίστηκα εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής για την κατάθεση στεφάνου στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, τελικά μετά από αντιδημοκρατικές πιέσεις της Διοίκησης του Δήμου Αχαρνών στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής δημιουργήθηκε έγγραφο “ορθή επανάληψη” - αντικατάστασης μου.

Είναι προφανές πως η αιτία είναι η πρόσφατη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για τον Δήμο Αχαρνών, που φαίνεται ότι έχει προκαλέσει πανικό στον Δήμαρχο.

Δηλώνω ξανά πως η υποψηφιότητά μου έρχεται να ενώσει τους Μενιδιάτες και όχι να προκαλέσει διχασμούς όπως κάνει με την συμπεριφορά του ο κ. Δήμαρχος.

Δείτε παρακάτω το έγγραφο της αρχικής απόφασης του αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής, Θαν. Αυγερινού: 

avg2

Δείτε παρακάτω την... ορθή επανάληψη - ανασκευή της αρχικής απόφασης του κ. Αυγερινού: 

avg1

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια