Η άγνοια της Σ. Ζαχαράκη για σημαντικές προσωπικότητες της Ανατ. Αττικής όπου πολιτεύεται (Βίντεο)
- Δημιουργηθηκε στις Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 18:36
- Ημερομηνία Δημοσίευσης
Σε ένα σημαντικό ατόπημα υπέπεσε στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού της στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη, η υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια βουλευτής Ανατ. Αττικής, Σοφία Ζαχαράκη.
Αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό της, παρενέβη ο πρ. δήμαρχος Αναβύσσου Σάββας Γκέραλης και απευθυνόμενος προς την κα Ζαχαράκη ζήτησε να μάθει περισσότερα σχετικά με παλαιότερη δέσμευση του πρωθυπουργού για δημιουργία σχολής τουριστικών επαγγελμάτων πανεπιστημιακού επιπέδου.
Και ενώ κάποιος θα περίμενε την απάντηση της κας Ζαχαράκη, η υφυπουργός έδειξε σαφέστατα να μην γνωρίζει μία από τις κορυφαίες αυτοδιοικητικές προσωπικότητες του Δήμου Σαρωνικού αλλά και της ευρύτερης περιοχής στην οποία φιλοδοξεί να πολιτευτεί, αφού τον ρώτησε πώς τον λένε.
Ο κ. Γκέραλης βέβαια απάντησε αναφέροντας το όνομά του και το γεγονός ότι υπήρξε δήμαρχος Αναβύσσου.
Όμως το ακροατήριο πάγωσε – ενώ και ο ένθερμός υποστηρικτής της Γ. Σωφρόνης αντέδρασε αμήχανα - αφού η άγνοια της κας Ζαχαράκη για μια κορυφαία προσωπικότητα της αυτοδιοίκησης με έντονη παρουσία επί 45 ολόκληρα χρόνια στα κοινά της περιοχής, ήταν εμφανής.
Ο Σάββας Γκέραλης, πρωτοεξελέγη κοινοτικός σύμβουλος Αναβύσσου το 1978 ενώ στις κοινοτικές εκλογές του 2002 εξελέγη πρόεδρος της Κοινότητας, τότε, Αναβύσσου με ποσοστό 55, 63%, ενώ λίγο αργότερα η Ανάβυσσος μετατράπηκε σε δήμο και στις δημοτικές εκλογές του 2006 εξελέγη δήμαρχος με ποσοστό 66,72%.
Από την επόμενη δημοτική περίοδο με δεδομένη και τη δημιουργία του Δήμου Σαρωνικού ο κ. Γκέραλης εκλέγεται αδιαλείπτως δημοτικός σύμβουλος του νέου ενοποιημένου δήμου.
Αυτά όμως καθώς και η μεγάλη αυτοδιοικητική, κοινωνική και επιστημονική προσφορά του κ. Γκέραλη δεν ήταν γνωστά στην κα Ζαχαράκη η οποία κατά τα λοιπά διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της εκλογικής περιφέρειας της Ανατ. Αττικής δηλώνοντας και γνώστρια των θεμάτων που τους απασχολούν.
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα του βίντεο όπου η άγνοια της υφυπουργού Τουρισμού και υποψηφίας βουλευτού για την προσωπικότητα του Σ. Γκέραλη είναι εμφανής:
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
Σχόλια