Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:04:59

rss

αναζήτηση

makripano

Τί συμβαίνει με τις έρευνες για τις κλοπές στο νεκροταφείο Κορωπίου



Αλλάξτε μέγεθος

nekrotaf erevnes

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει ακόμη για την ανεύρεση οποιουδήποτε κλοπιμαίου από το 1ο Νεκροταφείο Κορωπίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και ήδη έχει ερευνηθεί μεγάλος αριθμός «σκραπατζίδικων» (δηλαδή μαγαζιών που αγοράζουν και πουλάνε κάθε λογής μέταλλο) της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων.
Το ζήτημα που τίθεται βέβαια είναι ότι μετά και την έκταση που πήρε η κλοπή είναι πολύ δύσκολο κάποιος ιδιοκτήτης τέτοιων επιχειρήσεων να δεχθεί να αγοράσει τα συγκεκριμένα κλοπιμαία αφού δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε τι αγόραζε.
Έτσι η αστυνομία προσανατολίζεται να συνεχίσει τις έρευνές της και σε περιοχές ακόμη και εκτός Αττικής όπου... ευδοκιμούν «σκραπατζίδικα».
Σημειώνεται βέβαια ότι ενδεχομένως οι βλάσφημοι κλέφτες να περιμένουν να κοπάσει ο θόρυβος για να περάσουν μετά από καιρό στη διαδικασία πώλησης τέτοιων κλοπιμαίων, ιδιαίτερα δε των προτομών και της άγκυρας.
Όπως πάντως επεσήμαναν στο notioanatolika.gr πολίτες και άλλων περιοχών των Μεσογείων, «επιδρομές» τέτοιου είδους έχουν υποστεί και άλλα νεκροταφεία όπως για παράδειγμα των Σπάτων. Απλά στην περίπτωση του Κορωπίου αυτό που «ξεχωρίζει» είναι η θρασύτητα της κλοπής και προτομών, ουσιαστικά δηλαδή βεβήλωσης τάφων.
Διαβάστε σχετικά: ΣΟΚ: «Σήκωσαν» ολόκληρο νεκροταφείο!

Σχόλια