Date2

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2025 22:26:30

rss

αναζήτηση

makripano

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο προσκήνιο: Εκδήλωση πολιτικού - τεχνολογικού ενδιαφέροντος στην Κερατέα



Αλλάξτε μέγεθος

ai nd keratea

Μια εκδήλωση με φόντο τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) διοργανώνουν την Τρίτη 22 Ιουλίου 2025, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας, οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λαυρεωτικής, Σαρωνικού και Μαρκοπούλου.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Τεχνητή Νοημοσύνη (AI): Ευκαιρίες και Προκλήσεις», και φιλοδοξεί να φέρει στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης τη γοργά εξελισσόμενη τεχνολογία που ήδη μεταμορφώνει κοινωνίες και αγορές.

Ομιλητές της βραδιάς θα είναι:
• Δημήτρης Τσιόδρας, Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
• Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας
• Βασίλης Φλωρίδης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Σαρωνικού

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο, ενώ αναμένεται να αποτελέσει σημείο συνάντησης για πολιτικά πρόσωπα, επαγγελματίες του χώρου της τεχνολογίας, εκπαιδευτικούς, αλλά και πολίτες που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν πώς η AI αλλάζει ήδη την καθημερινότητά μας.

ai dimto

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια