Date2

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2025 21:11:55

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμος Παιανίας: Κοινή δράση με την ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία από τις τηλεφωνικές απάτες



Αλλάξτε μέγεθος

 

tilefonikes apatesΜια σημαντική δράση για την προστασία των πολιτών από τις τηλεφωνικές απάτες πραγματοποιούν από κοινού ο Δήμος Παιανίας και το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Στην εκδήλωση ο διοικητής Ασφαλείας κ. Πανταζάκος θα αναφερθεί στο ζήτημα των τηλεφωνικών απατών αλλά και στα διαφορετικά σενάρια που χρησιμοποιούν οι διάφοροι επιτήδειοι αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Η δράση θα εξελιχθεί την Τετάρτη 11/12 στις 10 το πρωί στο ΚΑΠΗ Παιανίας και την Πέμπτη 12/12 στις 11 το πρωί στο ΚΑΠΗ Γλυκών Νερών.

Οι τηλεφωνικές απάτες είναι ένα διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα, καθώς οι απατεώνες χρησιμοποιούν εξελιγμένες τεχνικές για να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους ανθρώπους.

Πρόκειται για προσπάθειες εξαπάτησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τους απατεώνες να προσπαθούν να αποκτήσουν προσωπικά δεδομένα, χρήματα ή πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς, υποδυόμενοι αξιόπιστες οντότητες ή δημιουργώντας αίσθηση επείγοντος.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια