Date2

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 05:28:57

rss

αναζήτηση

makripano

Γ. Κυριακόπουλος: Ακραίος εξευτελισμός όσων κάνουν και δέχονται πρακτικές που καταγγέλλονται (Συνέντευξη)Αλλάξτε μέγεθος

kiriakop b gyros

Την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες αλλά και για όσα συνέβησαν στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Δύναμη Πνοής», Γιάννης Κυριακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες καταγγελίες για πρακτικές που ακολουθήθηκαν από διαφόρους ο κ. Κυριακόπουλος έκανε σαφές ότι αυτές δεν τιμούν ούτε αυτόν που ενεργητικά προσπαθεί να τις κάνει ούτε εκείνον που παθητικά τις αποδέχεται, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ακραίο εξευτελισμό και των δύο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Κυριακόπουλος τόνισε ότι παραμένει σταθερός στις απόψεις του για τους δύο υποψηφίους που πέρασαν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, τις οποίες μάλιστα εξέφρασε με πολύ καθαρότητα.

«Δεν άλλαξε κάτι από τους δύο για να αλλάξει κάτι και στη δική μου θεώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριακόπουλος.

Πρόσθεσε πάντως ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί κατ’ ουδένα τρόπο στις τελευταίες εξελίξεις αφού ένα τέτοιο περιβάλλον δεν περιποιεί τιμή ούτε σε αυτούς που έχουν εμπλακεί ούτε στους δημότες της περιοχής.

Επιπροσθέτως ο κ. Κυριακόπουλος έκανε έκκληση προς τους συμπολίτες του να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής που αποτελεί ύψιστο δικαίωμα κάθε πολίτη.

Εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμησή του σε όλες και όλους που τίμησαν τον συνδυασμό του δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους αλλά και την πίστη τους στο αληθινό που ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρεσβεύουν από την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου και θα παραμείνουν και στην επόμενη.

Τόνισε δε ότι θα σεβαστεί την εντολή που του έδωσε ο λαός του Δήμου Σαρωνικού να είναι στην αντιπολίτευση ασκώντας πάντοτε καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική και καταθέτοντας προτάσεις προς τη θετική κατά την άποψή του κατεύθυνση.

Ενώ τέλος απάντησε και σε όσα τους καταλογίζονται καλοπροαίρετα ότι άργησε να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του.

Η επίσημη ανακοίνωση 

Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Κυριακόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: 

Στο τέλος αυτής της συναρπαστικής διαδρομής πρώτα και κύρια θα ήθελα να εκφράσω τον βαθύ σεβασμό μου και την εκτίμησή μου στους/στις ψηφοφόρους του Συνδυασμού «Σαρωνικός Δύναμη Πνοής», που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους αλλά και την πίστη τους ότι το αληθινό, που πρεσβεύαμε από την πρώτη μέρα , θα παραμείνει αληθινό και την επόμενη μέρα.

Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και σε όσους και όσες στάθηκαν πραγματικά στο πλάι μας και συστρατεύτηκαν για να εισέλθει ο Δήμος μας σε μία νέα εποχή, σε μία εποχή χρηστής διαχείρισης, διαφάνειας και σεβασμού απέναντι στον Δημότη.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να μην ήταν το επιθυμητό για τον Συνδυασμό μας, αλλά η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια διαρκής και απαιτητική πρόκληση. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αιτία για να γίνει η οποιαδήποτε έκπτωση στα ιδανικά που υποστηρίζουμε και δεν είναι άλλα από την αφοσίωση στο κοινό καλό, την τιμιότητα, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό στον πολίτη. Αυτό για εμένα προσωπικά και για τους στενούς μου συνεργάτες είναι αδιαπραγμάτευτο.

Για την επόμενη λοιπόν Κυριακή ο Συνδυασμός μας θα παραμείνει συνεπής στην βαθιά πεποίθηση του ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίζουν ανεπηρέαστοι, χωρίς δεσμεύσεις που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν με τον οιοδήποτε τρόπο της κρίση τους. Ευχόμαστε μόνο να επιλέξουν για τη διοίκηση του Δήμου ανθρώπους που πραγματικά θα εργαστούν για την ισότιμη ευημερία όλων.

Ως προς την επόμενη μέρα η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συνδημότες μου ενισχύει το αίσθημα ευθύνης απέναντι τους. Όπως έπραξα και σε όλη τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, χωρίς να εγκαταλείψω τα καθήκοντα μου λόγω των προεκλογικών υποχρεώσεων έτσι θα πράξω και τώρα έως τη λήξη της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Θα παραδώσω όπως έχω την υποχρέωση να κάνω πλήρεις φακέλους για τα έργα που διαχειρίστηκα και θα επαναλάβω ότι ανέρχονται συνολικά σε 31,5 εκατ. ευρώ.

Οι ιδέες και οι προτάσεις μας εξακολουθούν να έχουν σημασία για την πόλη και θα είμαστε πάντα εδώ να τις υποστηρίξουμε και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας μας. Ήμουν πάντα κοντά στους συνδημότες μου με όποιον τρόπο μπορούσα και αυτό θα κάνω και τώρα.

Εύχομαι από καρδιάς να επιλέξετε το καλύτερο δυνατό για τις ζωές όλων μας και να μην απογοητευτείτε συνειδητοποιώντας ότι αυτό που έλαμπε τελικά δεν ήταν χρυσός! Σας ευχαριστώ όλους. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο Γιάννης Κυριακόπουλος:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια