Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:56:13

rss

αναζήτηση

makripano

Γ. Κυριακόπουλος (υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού): Στόχος μας η διοικητική ανασυγκρότηση του δήμου (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

kyriakop sinentefksi

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού και επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Δύναμη Πνοής», Γιάννης Κυριακόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα κατάφερε ο απελθών δήμαρχος, Πέτρος Φιλίππου στη διάρκεια της τελευταίας θητείας του ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά του πρ. δημάρχου Γιώργου Σοφρώνη για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τη διοίκηση του δήμου στη διάρκεια της δικής του θητείας, προσθέτοντας ότι το 2019 η δημοτική αρχή Φιλίππου παρέλαβε το απόλυτο μηδέν.

Έθεσε δε το ερώτημα εάν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Ο κ. Κυριακόπουλος έκανε σαφές ότι στόχος του ίδιου και της παράταξής του είναι η διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου Σαρωνικού αφού δίδεται η εντύπωση ότι λειτουργεί ως «μια χαλαρή συνομοσπονδία δημοτικών κοινοτήτων».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους δεν έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του «μεταβατικού» δημάρχου στην οποία τελικώς εξελέγη ο κ. Χρήστος Γκίνης.

Επιπροσθέτως, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συνεργάζεται με την παράταξη του κ. Χρήστου Τσιγαρίδα.

Ο κ. Κυριακόπουλος υπογράμμισε ότι στόχος του παραμένει η διοικητική ανασυγκρότηση του δήμου ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο που είναι βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και κατοίκων της περιοχής.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευ6ξη του υποψηφίου δημάρχου Σαρωνικού, Γιάννη Κυριακόπουλου στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια