Date2

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 21:38:51

rss

αναζήτηση

makripano

Παλαιοπαναγιά Παιανίας: Επώνυμη καταγγελία για ιδιωτική χωματερή εταιρείας



Αλλάξτε μέγεθος

apoblita kataggelia

Τους κινδύνους που εγκυμονεί για ολόκληρη την Παιανία ιδιωτική χωματερή συγκεκριμένης εταιρείας, αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του ο κάτοικος και πρόεδρος του Επιμορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου της Παλαιοπαναγιάς, Άρης Τέντης.

Ο συγκεκριμένος πολίτης στη δισέλιδη επιστολή του επιρρίπτει ευθύνες για τη λειτουργία της τόσο στη νυν και στην προηγούμενη δημοτική αρχή όσο και στον νυν και στον τέως αντιπεριφερειάρχες Ανατ. Αττικής, επισημαίνοντας παράλληλα «τις συνεχείς παρεμβάσεις του Επιμορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου της Παλαιοπαναγιάς».

Μάλιστα θέτει και σειρά εύλογων, όπως τα χαρακτηρίζει. Ερωτημάτων συμπληρώνοντας ότι «θα πολλαπλασιαστούν όσο η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Παιανίας δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα».

Στέλνει δε σαφές μήνυμα προς τον δήμαρχο Παιανίας, Ισ. Μάδη αναφέροντας ότι «γνωρίζοντας προσωπικά τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες του, η ελπίδα ότι θα σκύψει πάνω στα προβλήματα της Παλαιοπαναγιάς επανήλθε».

Και ο κ. Τέντης καταλήγει: «Την επόμενη φορά θα αναγκαστούμε να μιλήσουμε επώνυμα για όσους βοηθούν στην καταστροφή της Παλαιοπαναγιάς και ίσως όλης της Παιανίας».

Το notioanatolika.gr δημοσιεύει την καταγγελία επειδή αυτή είναι επώνυμη και βέβαια κάνει σαφές ότι θα φιλοξενήσει και οποιεσδήποτε επώνυμες επισημάνσεις σχετικά με αυτή. 

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανοικτή επιστολή του του προέδρου του Επιμορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου και κατοίκου της Παλαιοπαναγιάς, Άρη Τέντη:

katepist1

katepist2

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια