Ανασχηματισμός αντιπεριφερειαρχών: Επιμένει στους Μενιδιάτες ο Ν. Χαρδαλιάς για την Αν. Αττική

  • Εκτύπωση


Αλλάξτε μέγεθος

damaskos antiperif

Μια Μενιδιάτισα έφυγε, ένας Μενιδιάτης έρχεται, όπως προκύπτει από τη δημοσιοποίηση του «ανασχηματισμού» των αντιπεριφερειαρχών στην οποία προχώρησε ο περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη θέση της μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχου Αν. Αττικής, δικηγόρου Βίκυς Καβαλλάρη, τοποθετήθηκε ο επιχειρηματίας επίσης Μενιδιάτης περιφ. σύμβουλος Αν. Αττικής, Δημήτρης Δαμάσκος. Είχε εκλεγεί πέμπτος στις περιφερειακές εκλογές του 2023 με 7.071 σταυρούς.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών (2019–2023), έχοντας εκλεγεί στο πλευρό του υποψηφίου τότε δημάρχου Αχαρνών Χάρη Δαμάσκου του οποίου είναι αδελφός.

Μετά την εκλογή του ως περιφερειακού συμβούλου είχε τοποθετηθεί από τον κ. Χαρδαλιά ως εντεταλμένος για την προώθηση και προβολή αγροδιατροφικών προϊόντων.

Ο αποχαιρετισμός Καβαλλάρη

Η απερχόμενη αντιπεριφερειάρχης, Βασιλική Καβαλλάρη, μετά την ανακοίνωση του «ανασχηματισμού», ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη και τον περιφερειάρχη για τον ορισμό της στη θέση, τονίζοντας ότι υπηρέτησε για 20 μήνες με στόχο μια ανθρώπινη και βιώσιμη Ανατολική Αττική.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς αιρετούς, υπηρεσιακούς, ένστολους, εθελοντές και τοπικές συλλογικότητες για τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι οι δυσκολίες της θητείας αντιμετωπίστηκαν με επαγρύπνηση και συλλογικότητα.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει νέα θέση ευθύνης ως τακτικό μέλος του Επιτελικού-Συντονιστικού Οργάνου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας, που συντονίζει 280 έργα αναπτυξιακής σημασίας.

Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους Αντιπεριφερειάρχες (σ.σ.: χωρίς καμία αναφορά στον διάδοχό της) και τόνισε ότι συνεχίζει με ταπεινότητα αλλά και αποφασιστικότητα, δηλώνοντας «παρούσα και υπερήφανη» δίπλα στους πολίτες της Αττικής.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια