Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:24:38

rss

αναζήτηση

makripano

Ποιοι είναι οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής που ανακοίνωσαν, ήδη, ότι δίνουν τον μισό μισθό τους για τον κορωνοϊό!



Αλλάξτε μέγεθος

patoulis 3 1

Η κίνηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανακοινώσει ότι τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες παραχωρεί το 50% του μισθού του για τις ανάγκες της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, βρήκε αρκετούς – αλλά όχι όλους – μιμητές μεταξύ των 14 χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών του.

Έτσι μέχρι στιγμής δέκα αντιπεριφερειάρχες με δήλωσή τους προχωρούν στην κατάθεση επίσης του μισού μισθού τους για τις ανάγκες της προσπάθειας.

Πρόκειται για τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και αναπληρωτή περιφερειάρχη, Νίκο Πέππα, την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κόκκαλη καθώς και τους συναδέλφους τους Κεντρικού Τομέα, Γιώργο Δημόπουλο, Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, Δυτικού Τομέα, Ανδρέα Λεωτσάκο, Ανατ. Αττικής, Θαν. Αυγερινός, Πειραιώς, Σταυρ. Αντωνάκου, Δυτ. Αττικής, Λευτ. Κοσμόπουλο, Νήσων, Βάσω Θεοδωροπούλου - Μπόγρη καθώς και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Χρ. Θεοδωρόπουλο. 

Σημειώνεται ότι οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι δεν λαμβάνουν κανενός είδους μισθό ή αντιμισθία από την Περιφέρεια Αττικής για τις υπηρεσίες που παρέχουν σε πλήθος τομέων ευθύνης.  

Σχόλια