Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 00:38:56

rss

αναζήτηση

makripano

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Αυγερινός: Οι διευθυντές των σχολείων φταίνε για τα προβλήματα στη μεταφορά μαθητών!



Αλλάξτε μέγεθος

avgerinos metafmathit

Ευθύνες στους διευθυντές των σχολείων επιρρίπτει ο αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής, Θαν. Αυγερινός για όσα προβλήματα δημιουργούνται και έχουν να κάνουν με τη μεταφορά μαθητών.

Αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αρκετές είναι οι φορές που οι Διευθυντές, λόγω του ότι έχουν να διατελέσουν το κύριο έργο τους στο σχολείο που είναι το παιδαγωγικό και δευτερευόντως το διοικητικό, καθυστερούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής των μαθητών και των αιτημάτων αυτών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-student» στην οποία καταγράφονται «οι ανάγκες που ανακύπτουν από τα σχολεία της Ανατολικής Αττικής για νέα δρομολόγια καθώς και για τροποποιήσεις αυτών».

Και ο κ. Αυγερινός συνεχίζει: «Αυτό το γεγονός δυσχεραίνει το έργο της Δ/νσης Παιδείας – Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (Π.Ε.Α.Α.), έτσι ώστε να υπάρχουν καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση και ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, που δυστυχώς, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της ευνομούμενης κοινωνίας είναι απαραίτητες, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ζητήματα που δεν διευκολύνουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών»!

Διαβάστε εδώ το πλήρες κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης του αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Θανάση Αυγερινού.

Σχόλια