Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 12:41:59

rss

αναζήτηση

makripano

Η συγκλονιστική προτροπή του Α.Ο. Παιανίας προς τους γονείς με αφορμή τον θάνατο του Μαραντόνα



Αλλάξτε μέγεθος

Diego Maradona

Μέσα σε 112 λέξεις όλες κι όλες, ο Αθλητικός Όμιλος Παιανίας, περιγράφει με τον πλέον παραστατικό τρόπο τη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη σκορπώντας θλίψη στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Παράλληλα όμως ο Α.Ο. Παιανίας προχωρά και σε μια προτροπή προς τους γονείς να συζητήσουν με τα παιδιά τους όχι μόνο για τον αθλητή αλλά και για τον άνθρωπο Μαραντόνα.

Τα λίγα αυτά λόγια είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόρος τιμής σε μια προσωπικότητα η οποία, αδιαμφισβήτητα, σημάδεψε ανεξίτηλα τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε τα:

«Συζητήστε με τα παιδιά σας όλες τις πτυχές του Ντιέγκο Μαραντόνα. Του ανθρώπου που άλλαξε οριστικά το DNA της Αργεντινής και της Νάπολι. Του αθάνατου ποδοσφαιριστή. Του τρωτού ανθρώπου.

Αυτού που είχε όλες τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και πολύ λίγες εκτός αυτού.

Του ανθρώπου που βίωσε αποθέωση, θλίψη, απομόνωση, κατακραυγή. Του ανθρώπου που αγγίχθηκε από το θεϊκό χάρισμα και τη διαβολική κατάρα ταυτόχρονα.

Συζητήστε με τα παιδιά σας την πιο πλούσια πηγή λύσεων και αδιεξόδων στον απέραντο χώρο του ποδοσφαίρου.

Δώστε στα παιδιά σας πολύτιμα μαθήματα ότι αυτός που τα έχει όλα σε αυτόν τον κόσμο, μπορεί να νιώθει ταυτόχρονα ότι δεν έχει και τίποτα. Καλό ταξίδι Ντιέγκο της καρδιάς μου»!

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια