Απίστευτος εκβιασμός υποψ. περιφερειακής συμβούλου σε υποψ. αντιπεριφερειάρχη της Ανατ. Αττικής

  • Εκτύπωση


Αλλάξτε μέγεθος

ekviasmos perifekloges

Ένα απίστευτο σκηνικό εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σε έναν από τους συνδυασμούς της ανατολικής Αττικής.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης δέχθηκε έναν εξωφρενικό εκβιασμό από υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο του συνδυασμού του η οποία μάλιστα θεωρείται και ιδιαίτερα καλλιεργημένος άνθρωπος και εξαιρετική επιστήμονας.

Η εν λόγω κυρία λοιπόν, όπως αποκαλύπτει το notioanatolika.gr τηλεφώνησε στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και του απαίτησε: «Ή βρίσκεις τρόπο να προσληφθεί άμεσα ο ανιψιός μου σε δουλειά ή βγαίνω, καταγγέλλω τον συνδυασμό και αποχωρώ».

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης προσπάθησε να πείσει την κυρία υποψήφια ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να γίνει και ότι δεν πρέπει και η ίδια να συμπεριφέρεται κατ' αυτό τον τρόπο.

«Τουλάχιστον δώσε μου λίγο καιρό να δω τι μπορώ να κάνω αλλά ακόμα και να κινήσω γη και ουρανό δεν μπορώ να πετύχω ό,τι θέλεις μέσα σε δύο 24ωρα» της εξήγησε.

Η υποψήφια όμως παραμένει ανένδοτη: «Να το πεις στους από πάνω να του βρουν δουλειά» του είπε και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης όπως είναι φυσικό έχει χάσει τον ύπνο του αλλά και τη γη κάτω από τα πόδια του αφού αυτός χρεώνεται πολλές από τις υποψηφιότητες του συνδυασμού στην Ανατ. Αττική.

Και όλοι τώρα περιμένουν με αγωνία να δουν πώς θα αντιδράσει η «κυρία» στην εκπνοή του... τελεσιγράφου και αν θα αποδείξει τελικά πόσο άγεται και φέρεται από μικροκομματικά συμφέροντα!

Σχόλια