Τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το γέλιο σε πολλούς Έλληνες οι οποίοι νιώθουν προδομένοι από τις συνθήκες και τους πολιτικούς τους.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι προϊόν μοντάζ! Απλά τραβήχτηκε τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εκφωνεί το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του!
Προέρχεται από την ενημέρωση που δίνει η novaστο κάτω μέρος της οθόνης.
Εκείνη λοιπόν την ώρα είχε προγραμματιστεί η ταινία «Ένα ασύλληπτο κορόιδο» που γυρίστηκε το 1969 και στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Θανάσης Βέγγος ο οποίος μάλιστα και την είχε σκηνοθετήσει.
Στο σχετικό ενημερωτικό της nova λοιπόν αναφέρεται ο τίτλος της ταινία και λίγα λόγια για την υπόθεσή της.
Η σύμπτωση του τίτλου και των πρώτων λέξεων κάτω από τον εκφωνούντα το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα πρωθυπουργό μόνο γέλιο προκαλεί:
Σχόλια