Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 08:56:41

rss

αναζήτηση

makripano

Η Ευρώπη (Κοσμίδη), οι τρεις αντιδήμαρχοι και τα σχέδια για την επόμενη μέρα σε αυτοδιοίκηση και Βουλή



Αλλάξτε μέγεθος

evropi antidimarxoi

Μπορεί να τα λένε συχνά – πυκνά σε καθημερινή βάση ως εκ των ιδιοτήτων τους όμως θεώρησαν ότι μπορούν να μιλήσουν και σε πιο χαλαρό κλίμα.

Ο λόγος για την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Τεχνικών Έργων, Ευρώπη Κοσμίδη και τους αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών τριών δήμων της Νοτιοανατολικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα του Κορωπίου Νίκο Γιαννάκο, του Σαρωνικού Βασίλη Μπούτση και του Μαρκοπούλου, Δημήτρη Κολιαβασίλη.

Οι τέσσερις συναντήθηκαν σε γνωστή ταβέρνα του Λαγονησίου και με τη συνοδεία ψαρομεζέδων επί σχεδόν έξι ώρες είπαν τα πάντα.

Τη μερίδα του λέοντος βέβαια είχαν οι εξελίξεις σε τεχνικά έργα πάσης φύσεως στα οποία συμβάλει αποφασιστικά η Περιφέρεια Αττικής υπό το βλέμμα της κας Κοσμίδη.

Ανάμεσά τους θέματα αποχέτευσης τα οποία ταλανίζουν και τους τρεις δήμους και εξελίσσονται λιγότερο ή περισσότερο προκαλώντας σε κάποιες περιπτώσεις και αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Παράλληλα όμως μίλησαν και για πολιτική αφού και οι τέσσερις έχουν άμεση σχέση μαζί της έστω κι αν είναι αυτοδιοικητικοί.

Συζήτησαν για τα σχέδια τόσο των τριών αντιδημάρχων αφού είναι αρκετά νέοι και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε βάθος χρόνου στις τοπικές κοινωνίες τους ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην κεντρική πολιτική σκηνή αναλύοντας τις κινήσεις των νυν αλλά και των μελλόντων βουλευτών της περιοχής.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι τρεις αντιδήμαρχοι παρά τις διαρκείς ευγενικές πιέσεις τους προς την περιφερειακή σύμβουλο ήταν να τους φανερώσει τα δικά της σχέδια και μάλιστα παρά το γεγονός ότι της επαναλάμβαναν συνεχώς ότι έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της θέσης που της εμπιστεύθηκε ο περιφερειάρχης στον ευαίσθητο τομέα των τεχνικών έργων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τέσσερις θα τα ξαναπούν και μάλιστα σύντομα αφού ο χρόνος κύλησε ευχάριστα και οι... εξομολογήσεις έδωσαν και πήραν.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια