Date2

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 06:52:49

rss

αναζήτηση

makripano

Ο θερμός εναγκαλισμός βουλευτή της Αν. Αττικής με τον Παύλο Πολάκη! (Φωτός)

Αλλάξτε μέγεθος

polakis asilia

Εξελέγη στις τελευταίες εκλογές βουλευτής Ανατολικής Αττικής χωρίς να έχει καμία σχέση με την περιοχή.

Επένδυσε πολιτικά στον πόνο που προκάλεσε η εθνική καταστροφή σε Μάτι, Νέο Βουτζά και Ραφήνα και εκμεταλλευόμενος την υπουργική θέση του κατάφερε να επιβιώσει συγκεντρώνοντας 23.163 σταυρούς.

Έτσι ως βουλευτής πλέον δεν είχε κανέναν λόγο να μην εξωτερικεύσει τα πραγματικά αισθήματά του για έναν συνάδελφό του, τον Παύλο Πολάκη για τον οποίο, λίγη ώρα νωρίτερα, η Ολομέλεια της Βουλής είχε αποφασίσει να άρει την ασυλία του ώστε να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για δύο υποθέσεις.

Ο κ. Πολάκης θεωρείται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως ένας... ήρωας πλέον και ο κ. Σπίρτζης έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί μαζί του για να αποδείξει στους πολιτικούς φίλους του ότι τιμά των εκ Χανίων... αγωνιστή.

Δίπλα τους ορισμένοι ακόμη βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα οι Σωκράτης Φάμελλος, Ραλλία Χρηστίδου και Γιάννης Αμανατίδης.

Σημειώνεται ότι η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλέον τις δύο δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για δραστηριότητες του κ. Πολάκη.

Η πρώτη αφορά την υπόθεση της φερόμενης καταγραφής της συνομιλίας του κ. Πολάκη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, και η δεύτερη, την υπόθεση του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά τη μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζόμενων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Η Ολομέλεια αποφάσισε με 163 ψήφους, σε σύνολο 176 ψηφισάντων βουλευτών, να άρει την ασυλία του βουλευτή Χανίων μετά από μια συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη σε χρονικό εύρος και ένταση μεγαλύτερη από τις συνήθεις κοινοβουλευτικές διαδικασίες άρσης ασυλιών και στην οποία, εκτός από τον κ. Πολάκη, μίλησαν όλοι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Από την ψηφοφορία αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατά της άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη ψήφισαν 13, οι βουλευτές από το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ 25. Υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης. Ένας βουλευτής ψήφισε παρών.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Πολάκης με τους συναδέλφους του π[ου διακρίνονται στη φωτογραφία πήγε στο καφενείο της Βουλής όπου σε μια ακόμη σοβαρή επαναστατική κίνηση, έβγαλαν τα τσιγάρα τους και κάπνισαν επιδεικτικά ενώπιον όλων σε έναν χώρο όπου το κάπνισμα απαγορεύται.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook ο κ. Πολάκης συνοδεύοντάς την από το εξής σχόλιο: «Στο κυλικειο της Βουλης, με καλή παρέα μετα το γλέντι που προηγήθηκε,συζητώντας για μια μια μαντινάδα που μου έστειλε ένας Φιλος απ την Κρήτη: "Κάνεις πολλούς περήφανους εκτός απ τους δικούς σου, οι φίλοι σου ειναι πιο πολλοί απ τους δειλους εχθρούς σου"!!!!».

2spirtzis polakis

1spirtzis polakis

Σχόλια