Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 04:51:04

rss

αναζήτηση

makripano

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου!



Αλλάξτε μέγεθος

hacker

Τον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, στο facebook «χτύπησαν» άγνωστοι, μέχρι στιγμής, χάκερς!

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, πριν από λίγες ημέρες και έγινε αντιληπτό από τον ίδιο τον βουλευτή όταν διαπίστωσε ότι είχε αναρτηθεί στο προφίλ του δημοσίευμα με εκδήλωση το οποίο δεν είχε καμία σχέση με τις δραστηριότητές του αλλά ούτε και με την περιοχή της Αττικής.

Αμέσως ο ίδιος ο βουλευτής επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στελέχη της οποίας του έδωσαν οδηγίες για το πώς μπορεί να απομονώσει την επίθεση κάτι που έπραξε σε συνεργασία με τους συνεργάτες του.

Παράλληλα βέβαια ο κ. Οικονόμου κατέθεσε και μήνυση κατ' αγνώστων για παράβαση του άρθρου του Ποινικού Κώδικα σχετικά με «παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα».

Πάντως όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Οικονόμου το notioanatolika.gr, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα και δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόσθετο ενώ τα διαδικτυακά μέσα του βουλευτή έχουν πλέον θωρακιστεί ικανοποιητικά!

Σχόλια