Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 03:18:55

rss

αναζήτηση

makripano

Τι καιρό θα κάνει στις 28 Οκτωβρίου σε περιοχές των Μεσογείων!



Αλλάξτε μέγεθος

kairos 28okt

Με το βλέμμα στον συννεφιασμένο ουρανό θα γιορτάσουν οι Μεσογείτες την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου αφού οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα βρέξει οπότε θα μπορέσουμε να χαρούμε τις παρελάσεις των παιδιών μας.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς σε όλες τις περιοχές, γεγονός που σημαίνει ότι οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές των παρελάσεων πρέπει να είναι καλά ντυμένοι. Πιο αναλυτικά:

Στην Ανάβυσσο η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13-14 βαθμούς ενώ τα σύννεφα θα είναι το βασικό φόντο. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ.

Ίδιος καιρός αναμένεται και στο Κορωπί όπου επίσης δεν προβλέπεται βροχή κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.

Στον Μαραθώνα κάποιες βροχές τα ξημερώματα δεν φαίνεται να συνεχιστούν και μάλιστα το πρωί της 28ης Οκτωβρίου ίσως κάνει την εμφάνισή τους ανάμεσα στα σύννεφα και ο ήλιος. Η θερμοκρασία δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 15 βαθμούς.

Στο Μαρκόπουλο η συννεφιά θα κυριαρχεί με τους ανέμους να πνέουν με ένταση 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 15 βαθμούς επίσης.

Ο συννεφιασμένος ουρανός θα είναι κυρίαρχος και στα Σπάτα με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 14 βαθμούς και τους ανέμους τα 5 μποφόρ.

Ίδιες μετεωρολογικές συνθήκες αναμένονται και στη Βούλα με τη θερμοκρασία να μένει στους 12 βαθμούς και τον ουρανό να ανησυχεί τους παρελαύνοντες αφού θα είναι γεμάτος σύννεφα. Πάντως ούτε εκεί προβλέπεται βροχή.

Στο Λαύριο εξάλλου η ασθενής βροχή τις πρώτες ώρες της ημέρας δεν θα ενοχλήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις αφού τα σύννεφα δεν θα συνοδευτούν από σταγόνες βροχής τις πρωινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 14 βαθμών.

Σχόλια