Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 04:05:36

rss

αναζήτηση

makripano

VIDEO: Δείτε πώς κατάντησαν οι κουκουλοφόροι τον άνθρωπο με την ελληνική σημαία



Αλλάξτε μέγεθος

simaia koukouloforoi

simaia koukouloforoi

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.30 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης και ενώ ολοκληρωνόταν το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Ο πολίτης τον οποίο βλέπετε στο βίντεο του notioanatolika.gr σε άσχημη κατάσταση περπατούσε με έναν φίλο του στην οδό Μπενάκη, στο κέντρο της Αθήνας, με κατεύθυνση από την Πανεπιστημίου προς την Ακαδημίας. Είχε συμμετάσχει στο συλλαλητήριο και κρατούσε μια ελληνική σημαία με πλαστικό κοντάρι την οποία όμως είχε διπλώσει.
Ξαφνικά από την πλευρά της Πανεπιστημίου άρχισαν να τρέχουν περίπου δέκα άτομα με καλυμμένα – τα περισσότερα – τα πρόσωπά τους. Πλησίασαν τον συγκεκριμένο πολίτη και χωρίς άλλη προειδοποίηση άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί. Μετά το τρίτο – τέταρτο χτύπημα ο άνθρωπος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον δρόμο.
Οι κουκουλοφόροι – τέρατα δεν πτοήθηκαν. Αντιθέτως συνέχισαν να τον χτυπούν με μεγάλη αγριότητα. Τον κλωτσούσαν με τις αρβύλες που φορούσαν στο κεφάλι, στα πλευρά και στην κοιλιά. Ο άνθρωπος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει. Κάποια στιγμή ένας από τους κουκουλοφόρους έδωσε εντολή να σταματήσει το ξύλο και οι δέκα αλήτες χάθηκαν στην κατεύθυνση των Εξαρχείων.
Όλο το περιστατικό δεν διήρκεσε παραπάνω από ένα λεπτό. Ο άνθρωπος κείτονταν αναίσθητος στο οδόστρωμα. Οι πολίτες που περνούσαν από το σημείο είχαν παγώσει. Δεν ήξεραν καν αν ήταν νεκρός ή ζωντανός. Κάποια στιγμή σάλεψε. Και τότε έσπευσαν κοντά του μερικοί για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να καλέσουν το 166.
Οι κουκουλοφόροι με τον πλέον απεχθή τρόπο είχαν δείξει τα «πρόσωπά» τους έστω κι αν τα είχαν καλύψει με κουκούλες. Ο άνθρωπος, παραμορφωμένος από το ξύλο επειδή απλά κρατούσε μιαν ελληνική σημαία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Μια λεπτομέρεια; Όση ώρα ο άνθρωπος κείτονταν στον δρόμο κρατούσε σφιχτά την ελληνική σημαία σα να ήταν η σύνδεσή του με τη ζωή. Την απομάκρυνε από τα χέρια του η νοσοκόμος του ΕΚΑΒ και μια άλλη γυναίκα την έβαλε πάνω στο φορείο λίγο πριν μεταφερθεί ο άνθρωπος στο ασθενοφόρο.
Δείτε το σχετικό βίντεο του notioanatolika.gr:

Σχόλια