Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 06:22:42

rss

αναζήτηση

makripano

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 13χρονη «έστησε» την απόπειρα απαγωγής της



Αλλάξτε μέγεθος

apagogi moufa

Πόσο μπορεί να επηρεαστεί ένα 13χρονο παιδί από τα όσα ακούει γύρω του για απαγωγές και για εμπόριο οργάνων συνομηλίκων της;

Την απάντηση δίνει το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό σημείο του Κορωπίου όπου ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα απόπειρας απαγωγής από δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα λευκό φορτηγάκι.
Όπως ήταν φυσικό τόσο η οικογένεια της μικρής όσο και η αστυνομία κινητοποιήθηκαν άμεσα.
Όπως όμως είναι σε θέση να γνωρίζει το notioanatolika.gr η μικρή παρεξήγησε τον άσχημο τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να προσεγγίσουν την ίδια και μια φίλη της δύο νεαρά άτομα.
Επηρεασμένη από τα όσα άκουγε στον κοινωνικό περίγυρό της για περιπτώσεις παιδιών που έπεφταν θύματα απαγωγών προκειμένου στη συνέχεια να τους κλαπούν όργανα και να διοχετευθούν στο παράνομο εμπόδιο αυτού του είδους, το οποίο δυστυχώς «ανθεί», έπλασε μια ολόκληρη παρόμοια ιστορία.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και η διακριτική – παρουσία και ψυχολόγου – «ανάκριση» της μικρής οδήγησαν στο τέλος του συναγερμού που είχε σημάνει από την πρώτη στιγμή.
Το notioanatolika.gr είχε παρουσιάσει το θέμα στηριζόμενο στα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών αρχών ως «απόπειρα απαγωγής». Κάτι τέτοιο βέβαια, ευτυχώς, δεν ισχύει.
Διαβάστε σχετικά: Απόπειρα απαγωγής 13χρονης στο Κορωπί!

Σχόλια