Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 00:16:37

rss

αναζήτηση

makripano

Συναγερμός και στον Δήμο Σαρωνικού για την επιδείνωση του καιρού!



Αλλάξτε μέγεθος

saronikos epodeinosi

Σε πλήρη επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σαρωνικού για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την επιδείνωση του καιρού.

Έτσι σε συνεργασία με την Τροχαία Κερατέας, εάν παραστεί ανάγκη, θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των δρόμων στους οποίους πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα.

Επίσης στους οδικούς άξονες που παρουσιάστηκαν προβλήματα έχουν ληφθεί μέτρα για την καλύτερη απορροή των υδάτων.

Σημειώνεται ότι όλες οι κοινότητες του δήμου έχουν τεθεί σε επιφυλακή για να ενεργοποιήσουν τις κατά τόπο δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας, καθώς και τα μηχανήματα έργου (φορτωτές, τσάπες κλπ) τόσο του δήμου όσο και ιδιωτών.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, θα λειτουργήσει το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου (2299 320300), όπου θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τα σχολικά λεωφορεία

Επιπλέον, το πρωί της 22ας Νοεμβρίου, τα σχολικά λεωφορεία που μεταφέρουν τα παιδιά των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων, δεν θα πραγματοποιήσουν τα προγραμματισμένα δρομολόγια, καθώς θα πρέπει να ελεγχθεί όλο το οδικό δίκτυο για τυχόν ζημιές.

«Για την ασφάλεια των παιδιών, θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο, τα παιδιά να μεταφερθούν από τους γονείς τους στους παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες θα λειτουργήσουν κανονικά» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού.

Σχόλια