Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 21:03:55

rss

αναζήτηση

makripano

Δεύτερη μικροφυτεία κάνναβης στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδας σε 20 μέρες



Αλλάξτε μέγεθος

spata fiteia1

Περίεργη... κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο εικοσαήμερο στην περιοχή του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδα αφού βρέθηκε και δεύτερη χασισοφυτεία, αυτή τη φορά στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αρτέμιδας εντόπισαν σε δασική περιοχή των Σπάτων φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ήταν φυτεμένα ανάμεσα σε δένδρα προκειμένου να μην είναι ορατά και ο χώρος τέθηκε υπό επιτήρηση.

Το απόγευμα της Παρασκευής ένας 50χρονος Έλληνας ο οποίος πήγε για να ποτίσει τα φυτά συνελήφθη ενώ οι αστυνομικοί ξερίζωσαν και κατάσχεσαν 25 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 πόντους έως και 2 μέτρα!

spata fiteia2

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο μέσα στο τελευταίο εικοσαήμερο αφού στις 22 Ιουνίου η αστυνομία είχε αποκαλύψει φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο το οποίο είχε στήσει ένας 44χρονος Έλληνας, μέσα σε ελαιώνα, στην εξοχική του κατοικία στην Αρτέμιδα.

Τότε βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,7 έως 2 μέτρων και 46 δενδρύλλια μικρού ύψους, φυτεμένα σε γλαστράκια.

Σχόλια