Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:39:41

rss

αναζήτηση

makripano

Στο Κορωπί η 17χρονη Κατερίνα που εξαφανίστηκε από την Αργυρούπολη;



Αλλάξτε μέγεθος

katerina argiroupoli

Κύθνος ή Κύθηρα; Κερδίστε δυο δωρεάν τετραήμερα προσφορά του www.notioanatolika.gr

Κανένα ίχνος δεν έχει δώσει, μέχρι στιγμής, η 17χρονη Κατερίνα η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αργυρούπολη το πρωί της 18ης Ιουνίου.

Τα Χαμόγελο του παιδιού ενεργοποίησε Amber Alert όμως η μικρή δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με τους γονείς της.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες οι οποίες δόθηκαν από τον πατέρα της μικρής, η κόρη του σχετίζεται με έναν 18χρονο Αλβανό ο οποίος μένει με την οικογένειά του στο Κορωπί.

Οι πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά είναι μαζί αλλά και ο 18χρονος έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του χωρίς να γνωρίζουν οι γονείς του πού βρίσκεται.

Μάλιστα τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του μιλώντας με την αστυνομία έκαναν σαφές ότι δεν συμφωνούν με την πράξη του γιού τους.

Πρόκειται για ανθρώπους βιοπαλαιστές οι οποίοι ουδέποτε έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή στην τοπική κοινωνία.

Σημειωτέον, σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr ότι ο πατέρας της Κατερίνας επισκέφθηκε τους γονείς του 18χρονου και συνομίλησαν για πολύ ώρα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο notioanatolika.gr ότι τα παιδιά μάλλον βρίσκονται στο Κορωπί και κρύβονται στα σπίτια φίλων του νεαρού. Γεγονός που έκανε τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να προειδοποιήσουν όλους τους συμμαθητές του ότι υπέχουν ευθύνες αφού ο 18χρονος κατηγορείται πλέον για αρπαγή ανήλικης.

Σύμφωνα με το Amber Alert η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και βάρος 60 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο σορτσάκι, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια. Φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια