Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 18:38:48

rss

αναζήτηση

makripano

Αίμα και βία μεταξύ Ινδών και Πακιστανών στα Καλύβια!



Αλλάξτε μέγεθος

aima

Κύθνος ή Κύθηρα; Κερδίστε δυο δωρεάν τετραήμερα προσφορά του www.notioanatolika.gr

Νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ινδών και Πακιστανών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στα Μεσόγεια, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας!

Όπως αποκαλύπτει το notioanatolika.gr, δύο Πακιστανοί εισέβαλαν στο σπίτι 40χρονου Ινδού και αφού τον ακινητοποίησαν, τον γρονθοκόπησαν άγρια.

Παρότι ο άνθρωπος σωριάστηκε στο πάτωμα αιμόφυρτος, οι δύο συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και σχεδόν αναίσθητο τον έσυραν στο μπάνιο όπου τον έδεσαν.

Αφού έψαξαν το σπίτι άρπαξαν 2.000 ευρώ, το διαβατήριο και την άδεια παραμονής του και εξαφανίστηκαν.

Ο Ινδός, σε κακή κατάσταση, κατάφερε ύστερα από αρκετή ώρα να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια από συμπατριώτη του και γείτονά του.

Αυτός τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 40χρονος Ινδός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το περιστατικό μεταδόθηκε αστραπιαία στην κοινότητα των Ινδών της περιοχής όπου επικρατεί αναβρασμός. Από την άλλη πλευρά ο φόβος της αντεκδίκησης έχει συσπειρώσει και τους Πακιστανούς.

Σημειωτέον ότι το επεισόδιο αυτό δεν είναι το πρώτο που σημειώνεται στην περιοχή!

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο notioanatolika.gr η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις αφού ο φόβος για μια γενικευμένη σύγκρουση των δύο πλευρών υπάρχει.

Σχόλια