Date2

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 21:09:11

rss

αναζήτηση

makripano

Φονικό στη Βάρη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με μήνυμα! (Φωτό των θυμάτων)

Αλλάξτε μέγεθος

foniko vari

Ένα σαφές μήνυμα, του ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό στον χώρο των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου καπνού, προς όλους όσοι εμπλέκονται προσπάθησαν να περάσουν οι «εντολείς» των δολοφόνων των δύο ανδρών στα Βλάχικα της Βάρης, το απόγευμα της Κυριακής!

Αυτό προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από σερβικά μέσα ενημέρωσης στα οποία γίνεται λόγος για άλλο ένα… επεισόδιο στον αιματηρό πόλεμο μεταξύ δύο μαφιόζικων συμμοριών του Μαυροβουνίου, της Σκάλιαρι (στην οποία ανήκαν τα θύματα) και της Καβάτσκι (στην οποία ανήκαν οι εκτελεστές τους) οι οποίες «βαφτίστηκαν» έτσι από τις περιοχές που ξεκίνησαν και είναι γειτονιές της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου, Κότορ.

Οι ίδιες εφημερίδες αναφέρουν και τα ονόματα των θυμάτων. Πρόκειται για τους Ίγκορ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς. Μάλιστα για τον Ντέντοβιτς εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απόπειρα δολοφονίας, που εξέδωσαν οι αρχές του Μαυροβουνίου το 2016.

Οι δύο αυτοί τελευταίοι νεκροί συμπεριλαμβάνονται στους 40 που έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια από τον συνεχιζόμενο πόλεμο ανάμεσα στις δύο φατρίες.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι μέχρι σήμερα οι δολοφονικές επιθέσεις γίνονταν σε Σερβία και Μαυροβούνιο, χώρες που κατά βάση ενεργοποιούνται οι μαφίες αυτές.

Το γεγονός ότι οι δολοφόνοι εκτέλεσαν τους δύο στην Ελλάδα αποτελεί, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οφείλεται στο… διεθνές μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι μεν στους δε ότι δεν μπορούν να είναι ασφαλείς πουθενά.

Και μπορεί να μοιάζει φρικιαστική μια τέτοια δολοφονία για τα ελληνικά δεδομένα αφού σημειώθηκε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν με τις οικογένειές τους, για την πραγματικότητα τέτοιων μαφιόζικων συμμοριών είναι έως και… κανόνας.

Οι εκτελεστές είναι αφενός αδίστακτοι αφετέρου εκπαιδευμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δημιουργούν την παραμικρή παράπλευρη απώλεια εκτός εάν κάτι δεν πάει καλά.

Και βέβαια το γεγονός ότι έδρασαν στο συγκεκριμένο μέρος σίγουρα δεν δημιουργεί ζήτημα για την ασφάλεια της περιοχής αφού θα μπορούσαν να επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο οπουδήποτε στην Αθήνα και ίσως με πολύ περισσότερο κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι η διπλή δολοφονική επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 7 παρά 10 το απόγευμα της Κυριακής όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κέντρο φορώντας μαύρες κουκούλες και άνοιξαν πυρ κατά ανδρών που έτρωγαν με τις οικογένειές τους.

Οι εκτελεστές ήταν δύο και πυροβόλησαν ευθέως τους Σταμάτοβιτς και Ντέντοβιτς μπροστά στα παιδιά και τις γυναίκες τους.

Το ένα θύμα πέθανε στην καρέκλα που καθόταν ενώ το άλλο έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Η ακρίβεια των εκτελεστών ήταν τέτοια που και μια γυναίκα ακόμη που τραυματίστηκε δεν διατρέχει πλέον κανένα απολύτως κίνδυνο.

Οι δράστες διέφυγαν, με ένα μαύρο τζιπ, από το σημείο

Δείτε παρακάτω τις φωτογρφίες των δύο θυμάτων. Αριστερά ο Ντέντοβιτς και δεξιά ο Σταμάτοβιτς: 

thimata vari

Σχόλια