Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 15:03:06

rss

αναζήτηση

makripano

Κορωπί: Δύο ώρες απειλών και βασανιστηρίων οικογένειας, από αδίστακτους ληστές!



Αλλάξτε μέγεθος

listes vasanist

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια Κορωπιωτών τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα όταν τέσσερις άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους και όχι μόνο τους κράτησαν ομήρους επί δύο ώρες αλλά τους βασάνισαν κιόλας!

Οι ληστές για να μπουν στο σπίτι παραβίασαν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, ένα παράθυρο δίπλα στην κεντρική πόρτα της μονοκατοικίας και κυριολεκτικά έπιασαν στον ύπνο το ζευγάρι και τον γιο τους.

Τους ξύπνησαν και τους περιόρισαν στο δωμάτιο της κρεβατοκάμαρας όπου απειλώντας τους με όπλο, τους ζήτησαν να αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα αλλά και που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Ο πατέρας μάταια προσπάθησε να τους εξηγήσει πως ούτε μετρητά υπάρχουν στο σπίτι αλλά ούτε χρηματοκιβώτιο. Εκνευρισμένοι οι ληστές άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο για να... ομολογήσει.

Λίγο αργότερα το ίδιο βασανιστήριο υπέστη και ο γιος της οικογένειας και μάλιστα μπροστά στους γονείς του!

Τελικά οι θρασύτατοι κακοποιοί αφού έκαναν όλο το σπίτι άνω – κάτω, βρήκαν σε διάφορα σημεία και άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 50.000 περίπου ευρώ, ενώ φεύγοντας πήραν και το αυτοκίνητο της οικογένειας καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα!

Σχόλια