Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 03:18:55

rss

αναζήτηση

makripano

Ο πρώτος έρωτας έμελλε να είναι και ο τελευταίος για τον 16χρονο μαθητή του 2ου Λυκείου Γέρακα που αυτοκτόνησε πέφτοντας στην Αττική Οδό!



Αλλάξτε μέγεθος

aftokton leof geraka

Τα γέλια των παιδιών στο προαύλιο του 2ου Γενικού Λυκείου Γέρακα πάγωσαν, το πρωί της Δευτέρας, στο άκουσμα της είδησης ότι ένας αγαπημένος συμμαθητής τους έβαλε τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο.

Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής όταν ο 16χρονος, μαθητής της Β' Λυκείου, σκαρφάλωσε στο συρμάτινο κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην παιδική χαρά κοντά στην οδό Γαργηττού και χωρίς να κάνει πίσω πήδηξε στο κενό.

Το αποτέλεσμα ήταν το σώμα του να πέσει με δύναμη στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, όπως φαίνεται και στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με το οποίο παρακολουθείται κάθε σημείο του αυτοκινητόδρομου και μετέφεραν στο notioanatolika.gr υπάλληλοι που παρακολούθησαν τη σκηνή.

Αμέσως μετά την πτώση του παιδιού, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε το σώμα του αρκετά μέτρα και δευτερόλεπτα αργότερα το φρικιαστικό σκηνικό επαναλήφθηκε.

Η κινητοποίηση των υπηρεσιών της Αττικής Οδού αλλά και της Τροχαίας του αυτοκινητόδρομου ήταν άμεση ενώ διερχόμενοι οδηγοί μόλις συνειδητοποίησαν τί είχε συμβεί προσπάθησαν με νοήματα να προεδοποιήσουν όσους έρχονταν προς το σημείο να μειώσουν, τουλάχιστον, ταχύτητα.

Το άψυχο σώμα του παιδιού μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο της Αττικής Οδού εκτός του αυτοκινητόδρομου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσκομείο όπου απλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 

Διαβάστε ακόμα: Flower fairy: Ένα ανθοπωλείο γεμάτο... μελωδίες της φύσης στο Πικέρμι!

 

Όπως ανέφεραν συμμαθητές του 16χρονου, τις τελευταίες ημέρες έγραφε στιχάκια που είχαν σχέση με τον θάνατο ενώ όπως υποστηρίζουν όλα οφείλονται σε ερωτική απογοήτευση.

Το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός ήταν αποφασισμένος για το απονενοημένο. Έφτασε στο σημείο, έβγαλε το μπουφάν του, τα παπούτσιά του και τα ακουστικά που φορούσε, σκαρφάλωσε στο συρμάτινο κιγκλίδωμα και χωρίς να διστάσει ούτε στο ελάχιστο, πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του με τον πλέον φρικτό τρόπο.

Ολόκληρος ο Γέρακας έχει βυθιστεί στο πένθος ενώ η οικογένειά του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα πριν ο 16χρονος κάνει πράξη την απόφασή του, οι γονείς του είχαν μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Γέρακα για να δηλώσουν την εξαφάνιση του παιδιού τους, γεγονός που μαρτυρά ότι ο μικρός έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι του!

Σχόλια