Date2

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:48:42

rss

αναζήτηση

makripano

Η… ανεξήγητη επίθεση Χριστοφάκη κατά Βλάχου!



Αλλάξτε μέγεθος

vlahos xristofaki

Θέλεις 40” Samsung τηλεόραση 3D. Εχεις δώρο έως 99€! Πρόλαβε την προσφορά στο Public.gr  

Μια περίεργη επιστολή προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη δημοσιοποίηση η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη με την οποία καταφέρεται κατά του βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βλάχου!

Με αφορμή την ομολογουμένως επιτυχία της απόσυρσης από το άρθρο 31 του νόμου «Διαμόρφωση φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις και άλλες διατάξεις» του υπουργείου Ανάπτυξης, της πρόβλεψη να δοθεί συντελεστής δόμησης στην περιοχή με το στοιχείο Η (παραλία Πεύκο Λαγονησίου), η κ. Χριστοφάκη επιτίθεται στον κ. Βλάχο χαρακτηρίζοντας τον ακόμη και «Μαυρογιαλούρο» για τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μάλιστα η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού ζητά από τον κ. Μηταράκη να... ανακαλέσει στην τάξη τον κ. Βλάχο, υποστηρίζοντας προς τον υφυπουργό ότι «επιβάλλεται η άμεση και δημόσια απόρριψη του περιεχομένου του επισυναπτόμενου Δελτίου Τύπου (σ.σ.: του κ. Βλάχου) από την πλευρά σας».

Φτάνει μάλιστα η κ. Χριστοφάκη να εμπλέξει ακόμη και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά υπογραμμίζοντας: «Μόνο τότε θα γίνουν πιστευτές οι δηλώσεις περί δημιουργίας παραλιακού μετώπου εφάμιλλου της Γαλλικής Ριβιέρας και μόνο τότε θα μπορεί να θεωρήσει ο πολίτης ότι στο κόμμα σας και στην κυβέρνηση υπάρχει ενότητα και σύμπτωση απόψεων, όπως κατά καιρούς διακηρύττει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς»!

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Αττικής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος:

Διαβάστε εδώ την επιστολή της Χρ. Χριστοφάκη προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης Ν. Μηταράκη:

Διαβάστε επίσης: «Έκρηξη» Φιλίππου κατά Χριστοφάκη!

Σχόλια